Nyereményjátékok

BODY BIKE GIMNASZTIKA A MONTEVIDEO WELLNESS-BEN

A Body Bike a legújabb fejlesztésű teremkerékpár, amely a gyártásban szerzett és vevőktől gyűjtött 10 éves tapasztalat eredménye. A hidraulikus fékrendszer alkotja a teremkerékpár innovatív szívét, mely a tekerést könnyűvé és szórakoztatóvá teszi. Működése egy nagy, 20 kg-os lendkerék meghajtásával történik. A terhelést, az intenzitást és az erőátvitelt egy szabályzógomb által módosíthatjuk.

A Body Bike gimnasztika egy felturbózott kerékpáros edzés, több mint tekerés, változatos, kreatív gyakorlatokból álló izomerő- és állóképesség-fejlesztő mozgásforma. Mint minden csoportos óránál, itt is az edző általi motiváció és a különböző ritmusú és stílusú zenék inspiráló hatása fokozza a hatékonyságot, így kitartóbbak lehetünk, és örömtelibbnek, könnyebbnek tűnhet a munka. A zenék változatos ritmusúak. Hallhatsz itt a rocktól kezdve a jazzen át a komolyzenéig: mindent!

A programban, tekerés közben, egyéb eszközök használata további kihívást jelenthet. Aktívan fejleszthetjük a koordinációs képességet, segíti a jobb és a bal agyfélteke összehangoltságát, és minden izomcsoportot megmozgatva, teljes alakformálást tesz lehetővé egy edzés keretein belül.

A kiegészítő eszközök: flexi-bar, softball, gumikötél, súlyzók.

A fenti kiegészítő eszközökkel végzett gyakorlatok a kerékpározásba beépítve gyors és aktív lehetőséget adnak mind az erőfejlesztésre, mind az állóképesség-fejlesztésre, mind az alakformálásra!

Ajánljuk mindenkinek, aki fogyni, erősödni szeretne, aki formásabb lábakat és farizmokat kíván, aki unalmasnak és hosszadalmasnak találja a fitnesztermi edzéseket, aki egy edzés alatt minden izomzatot szeretne megmozgatni, aki szeretne jó hangulatban, dinamikus zenére, hatékonyan edzeni! Férfiaknak és nőknek egyaránt kiváló, kortól függetlenül. Nagy előnye, hogy pároknak lehetőséget ad a közös edzésre!

 

Montevideo Wellness

1037 Budapest, Montevideo utca 7.

439 39 90

info@montevideowellness.hu

www.montevideowellness.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top