Nyereményjátékok

Vár a Sárvári Park Inn Nyár!

A nagy történelmi múltú, hangulatos kisváros a Rába partján, a Gyöngyös patak torkolatánál fekszik. A szépen kiépített belváros a Sárvár jelképévé vált Nádasdy-vár körül terül el. A város közepén elterülő 16 hektáros arborétumban számos növényritkaság, 350-nél több fa-és cserjefaj található. Kellemes időtöltést kínál a hét tóból álló Csónakázó-tó és a körülötte elterülő parkerdő. A Rába vízi túrákra, a Vadkert és a Sárvárt körülölelő erdők, mezők lovaglásra csábítanak.

Sárvár számos kulturális programnak ad otthont: minden évben folklór-, fúvós- és ebben az évben először, hagyományteremtő céllal rendezik meg a Nádasdy történelmi fesztivált.

Vár a Sárvári Park Inn Nyár!
A „Park Inn” a Rezidor Hotel Group fiatalságot és frissességet sugárzó szállodalánca.

A lánc szállodáira különösen igaz az egyszerűség, a korszerűség, a vendégek igényeire épülő ajánlatok és szolgáltatások, a magas biztonságérzet és nem utolsó sorban az ár-érték arány egyensúlya. Jelszavunk: „Aludj jól!” „Élj jól!”

A hotel barátságos légköre a foly­osókon és vendégszobákban használt Park Inn színeknek köszönhető, melyek a hangulatos dekorációs elemekkel együtt különlegesnek hatnak.

A hotel 223 szobával rendelkezik: megtalálhatóak a modern családi apartmanok, az összekötő ajtós kétágyas szobák, melyek kiválóan alkalmasak 2-3 gyermekes családok kényelmes elhelyezésére.

Vár a Sárvári Park Inn Nyár!

A sárvári nyaralás elengedhetetlen része a szállodával közvetlen összeköttetésben lévő 65.000 m2 területű, 4300 m2 vízfelületű Sárvári Gyógy-és Wellnessfürdő. A Park Inn Sárvár vendégei számos előnyben részesülnek a fürdő más vendégeivel szemben: a wellness- és gyógykezeléseket a szállodában is lefoglalhatják, a fedett, fűtött folyosón keresztül pedig fürdőköpenyben is kényelmesen átsétálhatnak a fürdőre. Kristálytiszta víz, nagy, világos pihenőterek, fitnessterem, exkluzív szauna-világ (fürdőruha nélküli terület), gyógy- és wellness szolgáltatások széles skálája garantálja a maximális kikapcsolódást.

Vár a Sárvári Park Inn Nyár!

 

A gyermekeket (3 éves kortól) játszóház és háromkorosztályos játszótér fogadja: csúszda, mászóka, homokozó, függőhíd, tankhajó, mászóháló, gördeszkapálya és még sok izgalmas játék.

Nyáron a fürdő szolgáltatásainak palettája még színesebb: A strandolás szerelmesei birtokba vehetik az óriási strandmedencét, a fejesugró öblöt, a hullámmedencét, a csúszdaparkot.

Vár a Sárvári Park Inn Nyár!

 

A gyermekek részére külön biztosított a fergeteges vízikaland: kalózhajó és vízi vár, külső bébi pancsoló várja a legkisebbeket.

Vár a Sárvári Park Inn Nyár!

Számos sportolási lehetőséggel aktívvá is tehetjük a nyaralást: strandfoci, strandröplabda, petanque pálya közvetlenül a Fürdő területén. Kerékpár pedig a szállodában bérelhető.

Hétvégenként sportversenyek, strandpartik, koncertek, táncos produkciók szórakoztatják az idelátogatókat.

A teljes kikapcsolódás kényeztetéssel és a tökéletes feltöltődéssel zárulhat: A hagyományos aroma-, mézes-, sport- és gyógymasszázs mellett többek között thai, shiatsu, virágvarázs és vitalizáló masszázs, valamint tibeti tálas hangmasszázs színesítik a kezelések listáját.

A manager masszázs napjaink egyik legelterjetebb problémájára ad megoldást. A kezelés az ülőmunka következtében kialakult rossz testtartás okozta panaszok enyhítésére fekteti a hangsúlyt.

Vár a Sárvári Park Inn Nyár! 17 640,- Ft / fő / éj ártól a kétágyas szobában 3 éjszakás félpanziós tartózkodás esetén.

 

www.parkinnsarvar.hu

 

 

Üdülési csekket és egészségpénztári tagságot elfogadunk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top