nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Nyereményjátékok
Mesterkurzus

Mesterkurzus

Mesterkurzus - 2008. május 4. Hová tűnt a nyugalom? Félelem, szorongás, pánik Előadók: Popper Péter, Müller Péter, Heller Ágnes és Réz András
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Immár öt éve, hogy elindult az időközben fogalommá vált Mesterkurzus rendezvénysorozat, amely az élet legfontosabb és legnehezebb kérdéseit járja körül Popper Péter, Müller Péter és alkalmanként két-két meghívott előadó segítségével. Szeretet, fájdalom, félelem, boldogság, sors, család, szex, párkapcsolatok – és még megannyi izgalmas probléma, amelyekben időnként mindnyájan elakadunk, s útjelzőket, kapaszkodókat keresünk.

Az elmúlt öt év kurzusain a legismertebb, leghitelesebb szakembereket hallgathatta meg és faggathatta ki a Mesterkurzus közönsége. Csernus Imre, Domján László, Feldmár András, Lux Elvíra, Bagdy Emőke, Csányi Vilmos, Czeizel Endre A. J. Christian – hogy csak néhány nevet említsünk a rendezvénysorozat szereplőinek hosszú, impozáns listájáról.

Megannyi különböző szakmai hátterű és karakterű gondolkodó, akik szívesen lépnek közös színpadra, mert tisztelik egymás különbözőségét – ahogyan a közönség is.

A Mesterkurzus szervezői és előadói ugyanis abban hisznek, hogy minden ember egyedi, ezért a legtöbb problémára nem létezik általános csodaszer – egy adott helyzetben mindenkit más gondolat, tanács, útmutatás indíthat el a lehetséges megoldás felé. Éppen ezért a kurzusokon négy karakteresen eltérő előadás hangzik el, s bár tudjuk, hogy minden vendégnek megvan a maga kedvence, aki a legközelebb áll a szívéhez, az igazi élményt mégis az jelenti, ahogyan a gondolatok sokszínűségéből a nap végére mindenkiben kialakul egy saját, egyéni összkép. Az Uránia Filmszínházban tartott, egész napos kurzusoktól mindenki mást kap, de mindenki rengeteg pozitív energiával feltöltődve távozik.

A Mesterkurzusnak talán éppen ezért van annyi, évek óta rendszeresen visszajáró vendége, és ezért töretlenül népszerűek a kurzusokból készült televíziós műsorok is.

A szervezőket is megdöbbentő méretű siker bebizonyította, hogy óriási igény van az élet gyakorlati problémáit érintő, hiteles, szórakoztató ismeretterjesztésre, ezért az előadások anyaga hozzáférhető könyv, CD és DVD formában is.

A Mesterkurzus sorozatról minden információ megtalálható a www.mesterkurzus.com weboldalon, ahol jelentkezni lehet a kurzusokra, megrendelhetők az eddig megjelent Mesterkurzus könyvek, CD-k és DVD-k, új szolgáltatásként pedig videóképeslapokat is lehet küldeni az előadások anyagából.

 

Következő kurzusunk: Május 4. – Hová tűnt a nyugalom? Előadók: Popper Péter, Müller Péter, Heller Ágnes és Réz András.

– Aggaszt a munkád, a párkapcsolatod, az egészségi állapotod?

– Rossz a közérzeted a mindennapok kiszámíthatatlansága és iszonyatos tempója miatt?

– Szorongást kelt benned a világ eseményeinek alakulása?

– Szeretnéd a félelmeidet legyőzni és a magad javára fordítani?

Akkor a május 4-i Mesterkurzus Neked szól! Szeretettel várunk!

 

 
Megosztás Facebookon