Nyereményjátékok

Kozma Orsi – Igazi szerep





A napokban elkészült Kozma Orsi legújabb videóklipje, ami a nagylemez címadó dalából, az „igazi szerep”-ből készült. A videó érdekessége, hogy Orsi producerét Gáspár Sándor színművész alakítja, aki első alkalommal vállalt szerepet videóklipben. A kisfilm egy szerelmi háromszöget mutat be, ami Orsin és Gáspár Sándoron kívül egy harmadik személyt is érint, aki egy tehetséges fiatal színésznő, Kovács Martina. A felvételek az Aquarium stúdióban készültek, ahol Orsi a dal felvétele közben látható és a történet is végig itt játszódik. Természetesen a klipben megjelenik a valódi zenei producer, Szakos Krisztián és Kozma Orsi zenekarának gitárosa, Fehérvári Attila is.

A klip rövidesen látható lesz az újonnan indult magyar MTV-n is. A klippel egy időben lát napvilágot az „igazi szerep” című kislemez, amin több, különleges verzióban is hallható a dal. Óriási öröm, hogy a 2007 novemberben bemutatásra kerülő VUK 2 című animációs rajzfilm egyik betétdalának is ezt a felvételt választották. Kozma Orsi egyre több felkérést kap és folyamatosan járja az országot, népszerűsíti legújabb albumát.


infó: Bara Csaba 06702107425
atlantisco@gmail.com
www.kozmaorsi.hu






Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top