Nyereményjátékok

Ban Sabai

Ban Sabai - A tökéletes otthon… Ötletek, lakberendezés, minden, ami hangulatossá teszi otthonodat!






Megfigyelhettük, hogy hazánkban is egyre nagyobb teret hódít a mesés és varázslatos kelet vonzalma. Legyen szó ételről, divatról, zenéről, teáról, mozgásról vagy lakberendezésről… Saját lakásunk, kuckónk harmonikus miliőjét is keleti lakberendezési tárgyak kisugárzásával igyekszünk megteremteni. Ebben nyújt segítséget a nemrégiben második születésnapját ünneplő thaiföldi elkötelezettségű Ban Sabai üzlet, bemutatóterem.
Ban Sabai. Jelentése nem más, mint tökéletes otthon. Az üzletbe belépve hatalmába kerít bennünket a békés hangulat, a kellemes imafüstölő illata és a thai zene nyugtató kisugárzása. Ez a belső nyugalmat sugárzó hangulat tesz egy lakást is tökéletessé.












Az üzlet egy csepp Thaiföldet hoz el hozzánk, a mosoly országát, a rejtélyes, ragyogó, lenyűgöző, csábító, hívogató, egzotikus országot, az évszázados hagyományok, a vendégszeretet, a harmónia és a spiritualitás földjét.
Mindezt érzékeljük egy-egy itt kínált tárgyból, legyen az egy kisasztal, egy szobor, egy füstölő, egy váza, vagy egy szépen megmunkált vizifű lámpa. Ezek az egytől-egyik kézműves remekek Thaiföld északi hegyvidéki területéről származnak, onnan, ahol az őshonos népcsoportok máig őrzik sajátos kultúrájukat, hagyományaikat. Tehetséges kézműveseik a legegyszerűbb alapanyagokból is csodálatos remekeket készítenek, nem véletlen, hogy ezeket világszerte nagy lelkesedéssel fogadják a vásárlók. Egyediség és minőség – e két fő jellemvonás ötvöződik az itt kínált tárgyakban.







Örömmel értesítjük minden eddigi és jövőbeni vásárlónkat, hogy üzletünkbe, bemutatótermünkbe MEGÉRKEZTEK Thaiföld legújabb kézműves remekei. Ahogy eddig minden alkalommal, most is igyekeztünk egyedi, új termékeket felkutatni, összeválogatni és elhozni Magyarországra. Természetesen nem feledkeztünk meg a sokak által kedvelt kisebb ajándéktárgyakról sem, melyek között szintén fellelhető sok újdonság.








Kínálatunkat már az ünnepekre gondolván állítottuk össze és bízunk abban, hogy nálunk Ön is megtalálja a tökéletes ajándékot!



 








 


 


 


 


 


 


 


 





Ban Sabai®
1066 Budapest, Jókai u. 5.
tel.: 06 1 707 6564
mobil: +36 20 444 6564
www.bansabai.hu
info@bansabai.hu




Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top