Nyereményjátékok

Esküvõi ruhák az Eklektika Szalonból

Az Eklektika Kft. 2006. február 1-én nyitotta meg bemutatótermét Budapesten a Podmaniczky u. 51. szám alatt. Már az üzlet kialakításánál az volt a tulajdonosok fõ célja, hogy a leendõ menyasszonyok a lehetõ legtökéletesebben érezzék magukat.













 


 


 


 


 


 


 


Ezúton szeretnénk bemutatni a világpiacon méltán népszerű amerikai MoriLee, valamint az angol Ronald Joyce kollekciók mellett a 2007. májusában a Milánói menyasszonyi ruha – kiállításon bemutatott Madeline Gardner New York kollekciókat.


Ezek a gyönyörű modellek azon menyasszonyok számára készültek, akik nem akarják megtagadni a tradicionális eleganciát életük legfontosabb napján és azon hölgyek számára, akik előnyben részesítik a divatot és exkluzivitást.
A két világhírű tervező – Madeline Gardner (a MoriLee fő tervezője), valamint Veni Infantino a Ronald Joyce-tól – fogott össze és utazták be együtt Amerikát, Európát és Ázsiát ötletekért és inspirációért. A cél egy olyan kollekció megalkotása volt, amiről mi, esküvő előtt álló nők gyermekkorunk óta álmodunk.













Tekintsd meg ezen ruhakölteményeket az Eklektika Szalonban, illetve a december elején nyíló Florentina Szalonban! Nektek álmodtuk, fogadjátok szeretettel.








Szezon előtti kedvezmény: amennyiben november 15-ig foglalod le Madeline Gardner, Ronald Joyce vagy MoriLee menyasszonyi ruhádat az Eklektika Szalonban, a kölcsönzési díjból 25% kedvezményben részesülsz.












 


 


 


 


 


 


 







Eklektika Szalon: Budapest VI. Podmaniczky u. 51.
Florentina Szalon (nyitás december eleje): Budapest VI. Teréz krt. 22. III/15.


Látogass el a weboldalunkra! »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top