Nyereményjátékok

Babafotó pályázat nyereményei

A babafotót feltöltők között rengeteg ajándékcsomagot sorsolunk ki!
Íme, az ajándékok:

A Saxum Könyvkiadó 30 könyvcsomagot ajánlott fel nyereménynek.





15 db könyvcsomag:







Ha majd hatéves leszek

Kötve, 62 oldal, 1780,-
“Kisfiamnak, Zsoltnak már kicsiny bölcsödés korában is gyakran olvastam fel verseket. A mesékre még nemigen figyelt oda, de a versek elbűvölték őt. Olvasás közben Zsolt nemcsak a versek világából, hanem nyelvünk szépségéből is ízelítőt kapott. E versek közül válogattam ki közös kedvenceinket, magyar költők verseit, szám szerint nyolcvanegyet. Jó szívvel ajánlom e gyűjteményt kicsinyeinknek és szeretném, ha kötetünket az óvodákban és otthon is “ronggyá” olvasnák.”

Az élet dolgai sorozat

 


 








Ranschburg Jenő: Szülők lettünk
Fűzve, 192 oldal, 980,-
Könyvünket azoknak a kisgyermekes szülőknek ajánljuk, akik átérzik a felelősséget, amit a szülői szerepkör jelent az élet első hat évében.

Az élet dolgai sorozat
Popper Péter, Ranschburg Jenő, Vekerdy Tamás
Sorsdöntő találkozások: szülők és gyermekek
Fűzve, 192 oldal, 980,-
A szülő-gyerek kapcsolat örökké tart.
Ez a kötet – hozzáértő mesterek segítségével – komoly kalandozás a gyermeki és a felnőtt világ találkozásának határmezsgyéjén.


 


 


15 db könyvcsomag:






Sorsdöntő találkozások: szülők és gyermekek
Szerző: Popper P.-Ranschburg J.-Vekerdy T.
Rövid tartalom: Mesterkurzus sorozat 8. kötete, Ranschburg Jenő, Vekerdy Tamás, Popper Péter előadása Ez a kötet – hozzáértő – mesterek segítségével – komoly kalandozás a gyermeki és a felnőtt világ találkozásának határmezsgyéjén. Ezért ajánljuk ezt a könyvünket is az olvasó figyelmébe.
Életünk legmeghatározóbb kapcsolata a szüleinkkel, illetve a családunkkal, nevelõinkkel való viszony. Õk azok, akik elsõ pillanattól velünk vannak, az õ mintáik szerint szocializálódunk, õk alakítják egész világképünket felfoghatatlanul nagy hatás ez, ami meghatározza további sorsunkat, és ami szó szerint sírig tart. Errõl az összetett témakörrõl elmélkedik ezúttal is három tudós, szakmai és magánemberi véleményüket egyaránt kifejtve. Az elsõ részben Ranschburg Jenõ a szülõ-gyerek kapcsolat jellemformáló mivoltáról értekezik, amit Vekerdy Tamás írása követ arról az idõszakról, amikor a gyerek elõször kerül kapcsolatba különféle oktatási intézményekkel, illetve arról, hogy ez milyen összefüggésben van a szülõk által nyújtott háttérrel. A harmadik fejezetben Popper Péter osztja meg velünk ezúttal is az ördög ügyvédjeként gondolatait a nevelés számos nehéz pillanatot tartogató folyamatáról.






Chrissie Blaze: Babahoroszkóp
Fűzve, 312 oldal, 1490,-
Ha nem is tudjuk megkülönböztetni az állatövi jeleket a turistajelzésektől, ebből, a csillagokból kiolvasott szülői útmutatóból eligazítást kaphatunk ahhoz, hogyan érthetjük meg és nevelhetjük csecsemőnket egészen a tipegőkorig. A Babahoroszkóp alapvető eszközeit felhasználva felfedezhetjük, hogyan befolyásolja a gyermekek csillagjegye viselkedésüket. Ahelyett, hogy csemeténk hóbortjai – és szülői tapasztalatlanságunk – miatt aggodalmaskodnánk, jobban megérthetjük kívánságait, megismerhetjük erényeit, gyengeségeit, és segíthetünk, hogy különleges, szerető gyermek váljon belőle.



 


A NIVEA felajánlásával 50 db 3000 Ft-os NIVEA-ajándékcsomag várja gazdáját.






 







• Itt tudsz képet feltölteni! »


• Itt tudod megnézni a már feltöltött képeket! »


• Itt olvashatod a játék leírását! »  


 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top