Nyereményjátékok

Minden, ami a fodrászattal kapcsolatos

A vendégeknek és a szakmának egyaránt fontos információkat tartalmaz, a megújult www.fodraszat.com honlap, mely sokat segíthet a szakma népszerûsítésében és szolgáltatásaik elterjesztésében.




A bizonytalan, szalonkereső vendégeknek a fodrászatok széles skáláját vonultatja fel, (Fodrászkereső) melyeket különböző szempontok szerint (felhasznált anyagok, szolgáltatás, elhelyezkedés) lehet rendezni.

Lehetőség van a saját tapasztalat, vélemény közlésére is egy-egy szalont illetően, (Szavazás, Fórum) segítve ezzel a még határozatlan honlap-látogató döntését.

Ugyanakkor a szakma számára is értékes, aktuális információkat kínál az oldal, legyen szó akár képzésről, vizsgákról, szakmai rendezvényekről, vagy akár kereskedőkről illetve cégek akciós ajánlatairól és termékismertetőiről.
Hasznos a képzés-kereső, ami lehetőséget nyújt dátum, képzéstípus, és márka szerinti keresésben!

Az álláskínáló rovat pedig mind a munkát keresőknek, mind pedig a munkát kínálóknak hasznos segítséget nyújt friss hirdetéseivel.
Az oldal megújult, ezáltal még színesebb és érdekesebb lett.

A szalonkeresőben megjelenő fodrászatok most igazán kedvező lehetőséget kapnak. Amennyiben októberben csatlakoznak a fodraszat.com VIP Klubhoz, Extra Frizura előfizetést, kedvezményadó kártyát, és nem utolsó sorban egy önálló címről elérhető mini-honlapot kapnak. Figyelem!!! Aki a Nők Lapja Cafe jelszót bemondja üzletközőnknek, az amúgy is kedvező tagsági díjból, még 20% kedvezményt kap!!! Megtekinthetők neves fodrászok kollekciós frizurái és cégek trendjei, mely folyamatosan bővül.







Különböző játékokon értékes nyereményeket lehet nyerni, az átváltoztatjuk rovat pedig új dimenziókat nyit a megújulásra vágyóknak.
Aki hajmodell szeretne lenni, jelentkezhet ingyenes adatbázisba, de aki csak elméleti tanácsokra kíváncsi a hajápolást illetően az sem csalódhat, mert a hónap témája, mindig tartogat valami újat. Az oldal a www.szepseg-szalon.hu  oldalról is elérhető. Nincs más teendő, mint idelátogatni!

Klikkelj rá!

www.fodraszat.com 
 




Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top