Nyereményjátékok

Migrén kínoz? Segítünk!

A legtöbb ember számára a migrén az erõs fejfájás szinonímája, azonban azok számára, akik ebben a betegségben szenvednek, a migrén maga a pokol.

Tudnunk kell, hogy ez a betegség havonta többször visszatérő, hihetetlen fájdolommal kísért fejfájás, amelyhez gyakran társul hányinger, sőt látászavar is. Ez a legtöbbször egyoldalú lüktető fejfájás már akár gyermekkortól okozhat problémát a betegnek.

Fény és hangérzékenység is társulhat a tünetegyütteshez, amely nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a beteg szinte cselekvőképtelennek érzi magát.

Az okát nem ismeri pontosan még az orvostudomány sem, ám gyógyszeres kezeléssel elviselhetővé lehet tenni a rohamokat.

Alternatív tüneti kezelésként használhatjuk még az Intherma által forgalmazott fejpárnát, amely természetes, gyors és hatékony segítséget nyújthat a fájdalom enyhítésére.

INTHERMA fejpárna migrén enyhítésére


Ez a holisztikus párnát speciálisan arra tervezték, hogy – a mélyhűtőben való pár órás hűtés után – szorosan a fej köré csavarva viseljék. Állandó migrénben szenvedők számára használata kiemelten javallott. Lenmagot és levendula olajat tartalmaz.

• nyugtat és ellazít
• a véráramlást lassítja
• a halánték feszülés érzését csökkenti 

 

 

 Az INTHERMA egy olyan különleges, holisztikus termékcsalád, amely mikrohullámú sütőben felmelegítve természetes módon kezeli / enyhíti a reumatikus, ízületi, menstruációs, görcsös fájdalmakat, izomhúzódást, valamint mélyhűtőben lehűtve rovarcsípéseket, könnyebb égési sérülésekből, horzsolásokból eredő felületeket kezel rendkívül hatékonyan a test bármely pontján.
A hő, melyet a meleg lenmagok közvetítenek, therapeuták és természetgyógyászok által javallott a fentebb leírt discomfort érzetek megszüntetésére.

A levendulaolajjal kevert lenmagok kellemes illatot árasztanak hideg állapotban is, ezzel megnyugtató atmoszférát teremtve.

További információk: www.intherma.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top