Nyereményjátékok

Puchner Kastélyszálló****

Ha átolvasod e rövid leírást Magyarország egyik gyöngyszemérõl, a Bikalon megbújó Puchner Kastélyszállóról, annak egyedülállóan sokrétû szolgáltatásairól kaphatsz részletes információt.

Milyen igények kielégítésére alkalmas kastélyszállónk:

•  ha megfizethető áron keresed az átlagtól eltérő egyedit, 
•  ha szereted a korabeli kastélyok hangulatát, de nem akarsz lemondani a kényelemről,
•  ha keresed az aktív kikapcsolódás lehetőségeit, ugyanakkor élvezni szeretnéd a wellness szolgáltatások kényeztetését is,
•  ha kedveled a nyugalmat, a gyönyörű dombvidéket, a természetet, de részese vagy szellemi és kulturális programoknak is, 
•  ha a táplálkozásod során hangsúlyt helyezel az egészségre, de nem veted meg az élet kulináris örömeit.






A Puchner Kastélyszálló a Dél-Dunántúlon, Pécstől mindössze 50 km-re található, a Mecsek lábainál. A szállodát egy több mint 6 hektáros, ősfákkal övezett park öleli körbe. A parkban az elmúlt évek során különböző létesítmények – fürdőház, sportközpont, grillterasz, konferencia központ, szabadtéri medence, vendégházak, recepció és udvarház – épültek.
4 különböző szálláslehetőséggel várjuk Vendégeinket. A kastély épületében 3 szinten 19 szoba található. A szobák és termek belső terei, csillárai és patinás, de kényelmes bútorai Habsburg korabeli hangulatot idéznek.





A kupolával fedett francia stílusú fürdőház emeletén jelenleg 5 modern bútorokkal berendezett szoba található. A most zajló bővítés során 4 szobát alakítunk ki az új épületrész emeletén, melyek egyediségét a teraszos kialakítás és mediterrán hangulat adja.

A három kétszintes, egymástól külön álló vendégházban összesen 24 szobát alakítottunk ki. Az épületekben szintenként 4 szoba található, melyeket egy közös nappali köt össze. A társalgó hangulatát kandalló teszi barátságossá.

2007. június 2-án került átadásra új, XVIII. századi francia udvarházunk. Az épület 3 szintjén 31 szoba található, melyek mindegyike más és más elrendezésű, méretű és hangulatvilágú.
A kastélyszálló minden szobája tv-vel, telefonnal, minibárral, széffel és klímaberendezéssel felszerelt.





A panorámaablakos francia és marokkói fürdőházban
élménymedence, 3 pezsgőfürdő, gyermekmedence, ellenáramos úszómedence, mélymerülő a szaunához, gőzfürdő, aromakabin és trópusi élményzuhany, továbbá szolárium, infrakabin, koktélbár, masszázsok és szépségszalon szolgálják a kikapcsolódást. A nyári időszakban a parkban 10x25m-es, feszített víztükrű úszómedence várja a vendégeket.

A sportközpontban bowling pályák, fallabda pályák, biliárd, asztali tenisz, asztali foci, darts, fitnesz terem és koktélbár segíti a kikapcsolódást. A bátrabbak kipróbálhatják az íjászatot.

A Monarchia korabeli exkluzív étterem és bortrezor a különleges ízek, és zamatok kedvelőit kényezteti.

Konferenciaközpontunk termei a rendezvények jellegétől függően szekciókra bonthatók. Befogadóképessége – elrendezéstől is függően – 250 – 400 fő elhelyezésére alkalmas.

EGY KASTÉLY EURÓPÁBAN, EURÓPA EGY KASTÉLYBAN!

Elérhetőségeink:
Tel.: 72/459-546, 547, 548 Fax: 72/459-549 e-mail: info@puchner.hu web: www.puchner.hu  



Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top