Nyereményjátékok

Õfelsége pincére voltam – ezt látni és hallani kell!

„Remélem, a film megtekintése után kedvet kapnak ahhoz, hogy elolvassák a könyvet. Ha pedig erre nincs idejük, hallgassák meg a most megjelent hangoskönyvet!” – Jiri Menzel

A Hrabal egyik legnépszerűbb regényéből forgatott új Menzel film díszbemutatóján, amely egyben az évről évre nagy sikerrel megrendezett Moziünnep startja is volt, az Oscar díjas rendező így ajánlotta a közönség figyelmébe a Parlando Hangoskönyvkiadó legújabb cédéjét.







A hangoskönyv, amelyben Galkó Balázs bújik a nagyravágyó pikolófiúból milliomos szállodatulajdonossá, majd sorsával elégedett útkaparóvá váló főhős bőrébe, valóban kitűnő lehetőség a művel való megismerkedésre, de természetesen arra is, hogy a már jól ismert regényt, más feldolgozásban, galkóbalázsosítva élvezzük újra.





És élvezetből akad majd bőven. Egyrészt a szex és a pénz bűvkörében élő pikolófiú számára, akinek  szüzességelvesztését Hrabal tőle szokatlanul, már-már szemérmetlen részleteséggel írja le, másrészt számunkra is, akik lubickolhatunk Galkó előadásának őszinte lelkesültségében.

A Budapest Film és a Parlando Hangoskönyvkiadó közös sajtótájékoztatóján a kiadó így mesélt erről:
„Galkó Balázs kedvenc regényének saját, ronggyá olvasott példányát használta a felvétel során. Három problémával kellett szembenéznünk: az egyik a cseh nevek kiejtése volt. A másik az, hogy folyton le kellett állni a felvétellel, mert Balázs elsírta magát. A harmadik pedig: folyton le kellett állni a felvétellel, mert Balázs fuldoklott a röhögéstől.”

A kiadványról bővebb információt talál, sőt akár bele is hallgathat a kiadó honlapján, és megvásárolhatja a bookline.hu-n.











Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top