Nyereményjátékok

Shiatsu Massage masszáspárna

Gondolt már arra, hogyan tehetné a legkényelmesebbé a több órás irodai munkát vagy éppen az autóvezetést? Szeretne végre egyszerre megszabadulni a hátfájástól és közben kirobbanóan jó közérzetnek örvendeni egész nap?

A vadonatúj Shiatsu Massage masszáspárna segítségével mostantól fogva búcsút inthet a kínzó hátpanaszainak!

A Shiatsu Massage Cushion többre képes mint, gondolná: profi masszázsfunkciójával otthonába vagy akár munkahelyére varázsolja az egzotikus távol kelet hagyományos gyógyító eljárását. Ez a technika aktiválja rejtett erőtartalékait!

Miért jelent áttörést a Shiatsu Massage Cushion az Ön életében?

-Rendkívül egyszerű a használata, hiszen a pántok segítségével bármilyen ülőalkalmatosságra könnyen felszerelhető.
-A párna két masszírozó feje fel-le mozogva a legmerevebb izmokat is teljesen ellazítja, tökéletesen pihentető érzést garantálva.
-3 program közül is lehet választani: kezelésbe veheti a teljes, az alsó vagy akár csak a felső hátszakaszt.
-Rendkívül praktikus, hiszen kis helyen is elfér, ráadásul annyira könnyű, hogy bárhová magunkkal vihetjük.

Munkahelyen, irodában is kiválóan alkalmazható.

Pásztor Beatrix: Mindenki vágyik a tökéletes kényeztetésre, de az én anyagi körülményeim nem engedik meg, hogy horribilis összegeket költsek masszásra. Ezért is volt számomra fantasztikus felfedezés a Shiatsu masszáspárna. Imádom, hogy egész nap ilyen kényeztetésben részesülök, olyan mintha profi kezeknek adnám át magam. Nem csak fizikálisan, de lelkileg is teljesen felüdít. Egy cégnél dolgozom titkárnőként, és a Shiatsunak köszönhetően órák után sem veszítek a lendületemből. Érzékelhetően könnyebben, lazábban veszem a feladatokat, nem csak a munkahelyemen, de az élet más területein. A családom örül ennek talán a legjobban, mert este is sokkal aktívabb vagyok. Hihetetlen, de a fizikális töltődés mellett, szellemileg is teljesen feltöltődöm. Sokkal jobban kezelem a stresszes helyzeteket, és jóval gyakrabban vagyok vidám. Többről van itt szó, mint egy egyszerű masszázspárnáról!

Miben hoz újszerűt a Shiatsu Massage masszáspárna?





A Shiatsu Massage Cushion masszáspárna a jól bevált japán masszázstechnikával páratlan élményt nyújt Önnek. A legprofibb masszőröket megszégyenítő módon lazítja el még a legmerevebb izmait is, hogy aztán pezsgő frissességnek örvendjen.

Az ősidők tapasztalati felhalmozó japán gyógyászati tudás jelenti a garanciát termékünkre. Ez a technika elegyíti az akupunktúra, a manuálterápia, a hagyományos masszás, valamint a jóga elemeit. Jótékony hatása immár elvitathatatlan, nem véletlen, hogy már Európában is hódít ez az eljárás.


Ha kíváncsi a Shiatsu Massage Cushion masszáspárnát bemutató kis filmre kérem, kattintson ide »


Ajánlja a terméket minél több ismerősének a termékoldal alján és nyerjen 10 000 Ft értékű vásárlási utalványt.
A játékhoz kérem, kattintson ide »


Ingyenes életmód tanácsokért iratkozzon fel hírlevelünk, kérem, kattintson ide »

Engedje magát át ennek a kényeztető gondoskodásnak! Ragadja meg Ön is ezt a fantasztikus lehetőséget, és élje mindennapjait testi-lelki harmóniában!







Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top