Nyereményjátékok

9 Minute Marinator gyorspácoló

Gondolt már arra, miképpen készíthetne villámgyorsan ízletes ételeket minden alkalommal? Szeretne a legkisebb idõráfordítással konyhamûvésszé válni?

Végre itt a 9 Minute Marinator, amely teljesen átformálja a főzésről alkotott elképzeléseit.

A 9 Minute Marinator a világ első otthoni vákuumos gyorspácolója. Segítségével a pácolás egy teljes éjszaka helyett mindössze 9 percet vesz igénybe.

Nem kell a hús előkészítésével már előző nap bajlódni. Hihetetlenül gyorsan elkészíthetünk bármilyen pácolást, igénylő ételt, amit csak megkívánunk. Így különlegességekkel kápráztathatjuk el akár váratlan vendégeinket is.

Ha kíváncsi a 9 Minute Marinatort bemutató kis filmre kérem, kattintson ide »

Miért különleges a 9 Minute Marinator?

-Húsételek, halak, tészták, zöldségköretek készítésére egyaránt alkalmas.
-Villámgyors mosogatás
-Megkönnyíti a konyhai munkát, és időt spórol nekünk: az alapanyagokat nem szükséges forgatnunk-kevernünk, mivel ezt a gép végzi el helyettünk.
-Lerövíditi a sütési vagy a főzési fázist is, így még több időt és energiát takarít meg nekünk.
-Még a legkeményebb hússal sem kell bajlódnia, mivel a puhulásukat egy külön húskészítéshez ajánlott kivehető lap hatékonyan segíti.
-A vákuumhatásnak köszönhetően az ízek tökéletesen átjárják az ételek belsejét.
-A levegő kipumpálható az edényből, így tárolásra is kitűnően alkalmas; az étel frissessége sokáig megőrizhető.
-Egyszerűen betehetjük a hűtőbe, használat után pedig mosogatógépben is tisztíthatjuk.
-Rendkívül tartós, kis helyen is elfér, ráadásul használata rendkívül egyszerű.

Reich Mónika: Nem tartom magamat tapasztalatlannak a főzés terén, a 9 Minute Marinator azonban még engem is meglepett. Egyszerűen fantasztikus, mikre képes! Tudom, hogy a legtöbb ember imádna főzni, ha az előkészület nem venne el oly sok időt. Most viszont ez az akadály elhárult a 9 Minute Marinator segítségével. Én magam imádok főzni, de ezzel a készülékkel csak még jobban élvezem az egészet. Nagyon hamar elkészülök a legmacerásabb ételekkel is, és közben igazi élményt jelent a főzés. Mindez pedig úgy, hogy nem vagyok órákig a konyha rabja, és nem lesz minden csupa kosz, így a mosogatás is hamar megvan.






Ajánlja a terméket minél több ismerősének a termékoldal alján és nyerjen 10 000 Ft értékű vásárlási utalványt.


A játékhoz kérem, kattintson ide »


Ingyenes életmód tanácsokért iratkozzon fel hírlevelünk, kérem, kattintson ide »


A 9 Minute Marinator révén most olyan eszközt adunk az Ön kezébe, amellyel még soha nem találkozhatott. A 9 Minute Marinator hihetetlenül lerövidíti a sütési, főzési időt, miközben kihozza Önből a legjobb szakácsot.


Megkértünk tapasztalt háziasszonyokat és a konyhában kevésbé jeleskedő embereket, hogy mérjék össze magukat. A háziasszonyok hagyományos módszerrel dolgoztak, a többiek a 9 Minute Marinator segítségével. A készüléket használók több órával előbb végeztek a főzéssel. A
9 Minute Marinator óriási előnyöket jelent bárki számára.





Ne várjon tovább, mert nem lesz több ilyen fantasztikus és egyedülálló lehetősége arra, hogy megreformálja a konyháját!













Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top