Nyereményjátékok

Leg Magic

Szeretne feszesebb feneket és formásabb lábakat? A Leg Magic erre kínál tökéletes megoldást! Nyerje meg Ön a 2 db, két személyre szóló wellness hétvége egyikét most!





Amennyiben azt szeretné, hogy a rendszeres testedzés a mindennapjai részévé váljon, ennek szinte nélkülözhetetlen feltétele az, hogy a tornagyakorlatokat egy kényelmes, hatékony felszerelésen végezze el, és olyan mértékben haladjon, amely megfelel egész szervezetének.

A Leg Magic™ készüléknek köszönhetően alsó testrészeinek izmait kényelmes, természetes módon mozgathatja meg.

Lehetősége nyílik majd arra, hogy kiválassza a fizikai állóképességének legmegfelelőbb Leg Magic™ edzésprogramot, és ezt követően nyomban el is kezdheti a testedzést – minden rendelkezésére áll annak érdekében, hogy egészséges módon, könnyedén fejlessze izomzatát! Napi 1-2 perc edzéssel is fantasztikus eredményeket érhet el.








A Leg Magic™ ismertető kisfilmjének megtekintéséhez kattintson ide >>

Amennyiben rendszeresen használja a Leg Magic™ készüléket, és kitartóan végzi az aerobic tornagyakorlatokat, az alábbi változásokat fogja majd hamarosan észrevenni:

• jobb állóképesség és kitartás
• formás lábak és feszes hátsó
• kevesebb testzsír és súlyfelesleg (amennyiben nem növeli kalória-bevitelét)
• alsó testrészei izomzatának erősödése és kedvező formálódása
• nagyobb mennyiségű energia a mindennapi teendők elvégzéséhez
• kevesebb stressz és pozitívabb életszemlélet

Kalmár Ágnes „Ez hihetetlen, fantasztikus el sem merem hinni, hogy a Leg Magic™ segítségével végre sikerült a láb- és fenékizmokat megerősítnem. Végre a strandra is felvehetem a kedvenc bikinimet, és ezenkívül még az elismerő bókokat is begyűjthetem! Mindenkinek ajánlom ezt a forradalmian új fitneszgépet!”

Ajánlja a terméket minél több ismerősének a termékismertető alatti űrlap segítségével, és nyerjen 10 000 Ft értékű vásárlási utalványt. A játékhoz kattintson ide >>

További ingyenes életmód-tanácsokért iratkozzon fel hírlevelünkre >>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top