Nyereményjátékok

Derma Wand

Elégedetlen az arcbõrével? Szeretne megszabadulni bõrhibáitól, és megakadályozni a ráncok kialakulását? A Derma Wand a tökéletes megoldás Önnek! Nyerje meg Ön a 2 db, két személyre szóló wellness hétvége egyikét most!






A DERMA WAND bőrápoló készülék működése közben bőrét ugyanazok a hatások érik, mint a kozmetikusok által végzett kezelések során. A készülék megfiatalítja a bőrt, elhalványítja a ráncokat, csökkenti a bőrhibákat, megszünteti a sápadtságot és a fakó arcszínt.

Tekintse meg a Derma Wand bemutató kisfilmjét erre a linkre kattintva »

Mi a Derma Wand titkos receptje?


• működése során a bőrrel érintkezve rezegni kezd, valamint ózon molekulákat juttat a bőrbe, így serkenti az arcbőr vérellátását és a sejtek anyagcseréjét
• eljuttatja a fontos tápanyagokat és az oxigént azokra a helyekre, ahol a legnagyobb szükség van rájuk
• megduplázza a bőrtápláló és a hidratáló krémek hatékonyságát


Mindössze napi 3 perces kezelésekre van szükség ahhoz, hogy bőre olyan fiatalos és üde legyen, mint legszebb éveiben volt!







Balogh Violetta -„ Ez hihetetlen, fantasztikus, el sem merem hinni, hogy a Derma Wand segítségével végre sikerült bőrhibáimat és ráncaimat eltüntetni. Ami legjobban tetszik az az, hogy újra megnéznek a férfiak az utcán, és ettől újra lett önbizalmam. Teljesen lelki beteg voltam a ráncaim miatt, amelyeket semmilyen ránctalanító termék nem enyhített. Ekkor már kezdtem feladni és magamba roskadni, amikor is egy ismerősöm mesélt a Derma Wand fantasztikus hatásáról. Először nem hittem el, amiket mesélt, de aztán megpróbálkoztam vele és most végre újra boldog és magabiztos vagyok. Úgy érzem, legalább 10 évet fiatalodtam, ami fantasztikus érzés.

Ajánlja a terméket minél több ismerősének a termékismertető alatti űrlap segítségével, és nyerjen 10 000 Ft értékű vásárlási utalványt. A játékhoz kérem kattintson ide »

További ingyenes életmód-tanácsokért iratkozzon fel hírlevelünkre »

A Derma Wand használatát nem lehet elég korán elkezdeni. Előzze meg bőrhibái és ráncai kialakulását és legyen újra fiatal!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top