Nyereményjátékok

Kezdd az iskolaszezont is budmil® táskával!

Stílus és praktikum harmonikus egysége, elegáns forma, idõtálló funkcionalitás jellemzi a budmil® táskákat.






Minden budmil® termék egyedülálló és formatervezése révén rendeltetésében megfelel a modern életvitelnek. A budmil® csak a legjobb minőségű alapanyagokat és kellékeket használja, ezáltal megfelel a legszigorúbb minőségi elvárásoknak. Ennek igazolása képpen a hatályos törvényben meghatározott 2 éves szavatossági időn felül, az ovális és keményhátlapos hátitáskáinkra további 5 évig, így a vásárlástól számított 7 évig szavatoljuk a minőséget.
A budmil® táskák részei mindennapi életünknek, mégis többet jelentenek annál az egyszerű ténynél, hogy tárolási funkciót látnak el. Értelmet adnak a minőségnek, a színvonalnak, hagyományt teremtenek, ezáltal kiemelkednek a tömegből.

Válassz ki egy budmil® terméket és Te is tapasztalni fogod, hogy táskáinkon nincsenek felesleges vagy éppen hiányzó kellékek, minden részlete a praktikumot szolgálja. A belső tér intelligens kialakítása pedig maximális kényelmet nyújt a táska viselőjének. A design akkor lehet sikeres, ha a forma megfelel a célnak, ha olyan esztétikai dimenziót ad a formának, amely teljesebbé teszi, és nem csökkenti a funkcionalitást. A design-tisztaság számtalan formát és alakot ölthet. A kompromisszummentes, célorientált, sportos és elegáns modelljeink arra születtek, hogy Te ezek közül kiválaszd az egyéniségedhez leginkább illő terméket.








 


 


 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top