Nyereményjátékok

Rock Star Baby babakocsi – (Nem) csak rockrajongóknak!

A Brendon játékában most egy Rock Star Baby babakocsit nyerhetsz – egyenesen Jon Bon Jovi ajánlásával!





Az ötlet Tico Torres, a Bon Jovi Band dobosa agyából pattant ki gyermeke születésekor.

Úgy gondolta ugyanis, hogy egy rockzenész ragaszkodjon a stílusához – még akkor is, ha éppen babakocsiról van szó!

Mivel a zenekar időközben több babával is gyarapodott, a zenészek, köztük Jon Bon Jovi is aktívan részt vettek a trendi babakocsi tervezésében.

 








Így megszületett a Rock Star Baby, amely funkciójában mindent tud, amit a legkorszerűbb babakocsik, de megjelenésében tökéletesen kirí a többi közül! Két változatban kapható: a „lightosabb” piros színű, illetve a klasszikus rockos modell fekete, halálfejes mintával.







A Rock Star Baby babakocsi újszülöttkortól használható. Mózeskosara átalakítható sportrésszé a már nagyobb babák számára. A gyermekek utazása a kocsiban kényelmes és biztonságos: háttámlája több fokozatban dönthető, biztonsági öve ötpontos, első kerekei bolygósíthatók, lapalakúra csukható. További praktikus megoldás a levehető huzatú leszerelhető karfa, az állítható dőlésszögű tolókar, a lábzsák és a bevásárlókosár. A stílusos megjelenés mellett különlegessége a kocsinak, hogy magassága több fokozatban állítható, így a magasabb pozícióban a csecsemő kevesebb káros anyagot lélegezhet be a séta során. És persze a rocker anyukák és apukák is kényelmesen tologathatják a kis rockerbébit.









Mindezek mellett a kocsi Travel Systemként is használható, mivel rendelhető hozzá a vázra csatlakoztatható biztonsági gyermekülés és hordozó is, amelyben a baba a gépkocsiban is biztonságosan utazhat.


Tico Torres szerint minden baba egy mini sztár. A Rock Star Baby babakocsiban biztosan az lesz…

További információk a termékről: www.brendon.hu


 



A Rock Star Baby babakocsi megvásárolható a Brendon babaáruházakban.






Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top