Nyereményjátékok

Sipito Pihenõpark

Budapesttõl mindössze 43 km-re, a Gödöllõi-Ceglédberceli-dombság és a Duna-Tisza közti homokhátság találkozásánál helyezkedik el Pilis, ez a közel 10000 lakosú nagyközség.

A terület idegenforgalmi nevezetességei közül kiemelkedő jelentőségű a 70 fős befogadóképességű Sipito Pihenőpark, melynek apartmanházai és kétágyas szobái, egész évben várják vendégeket. Az üdülőházak és a 2 ágyas szobák igényesen berendezettek, jól felszereltek (fürdőszoba, légkondicionálás, minibár). Az aktív kikapcsolódást lovaglási lehetőség, lovakocsikázás, borospince látogatás szolgálja.







A létesítmény kiválóan alkalmas családok, baráti társaságok közös pihenésére, különféle rendezvények és összetartást növelő céges programok, valamint tanfolyamok, illetve esküvők teljeskörű lebonyolítására is! Idén 5. alkalommal rendezzük meg az Old Boys együttes szabadtéri koncertjét, melyet hagyományosan a László napot követő első pénteken június 29-én tartunk! Az esemény alkalmából minden László nevű Vendégünk meglepetés ajándékot kap! A koncertet látványkonyha, grill-parti egészíti ki!

Hangulatos vendéglőnkben, mely csodálatos, virágos terasszal rendelkezik, hazai és nemzetközi ételkülönlegességek bőséges kínálatával várjuk Vendégeinket. Az ínyenceknek újdonságként különleges gasztronómiai hétvégéket szervezünk. Júniusban a mediterrán konyha, szeptemberben a vadas és szárnyas ízeket élvezhetik hétvégeken.

A Pihenőpark télen is üzemel. Ekkor igény szerint disznótoros hétvégéket szervezünk, egyedi igények szerint.





A terület könnyen megközelíthető autóval és vonattal is. Amennyiben Ön most úgy döntött, hogy ellátogat, jelentkezni szeretne, vagy kérdése van a Sipito Pihenőpark munkatársai örömmel állnak rendelkezésükre!
Legyen a Vendégünk az Old Boys koncerten! Nyerje meg a 30 belépő egyikét, vagy menjen biztosra, és vásároljon jegyet elővételben, 2250 Ft-ért!



SIPITO PIHENŐPARK,
2721, Pilis, Vogyiszka dűlő 4.
29/419-680,06/30-231-96-92,06/30-663-00-36
e-mail: info@sipito.hu
www.sipito.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top