Nyereményjátékok

Szerelmi bájital

A BBC Prime új, júniusban bemutatásra kerülõ komédiasorozata az örök témáról, a szerelemrõl szól. A Szerelmi bájital egy romantikus vígjáték, ami azt boncolgatja, hogy vajon mi is történik akkor, amikor az elsõ szerelem már egy távoli emlék, de még nem bukkant fel a „nagy Ք.




Párhuzamosan követve két tökéletesen egymáshoz illő ember életét, akik még sohasem találkoztak, a komédia külön-külön bemutatja balul sikerült randevúikat és hogy hogyan próbálják túlélni a hétköznapokat egy olyan világban, amelyben mindketten egyre inkább kívülállónak érzik magukat.


Jelen statisztikák szerint olyan országban élünk, ahol az emberek nem szívesen állapodnak meg. Később házasodunk, egyre több ember él egyedül, a nők jelentős százaléka nem házas vagy nem él együtt senkivel.

Előreláthatólag 2011-re beleértve a nőket és a férfiakat is, az emberek több mint 50%-a nem fog házasságot kötni.

Egyre több ember vár tovább és tovább, hogy lelki társát megtalálja. Felmerül a kérdés: mi történik a köztes időben a szerelmi életükkel? És mire jut a jövendőbeli partner az övével?





Alice Chenery szerepében Tamsin Greig-et láthatjuk. Alice egy londoni áruház parfüm cégénél dolgozik ügyfélkapcsolati menedzserként. Ragaszkodik brightoni lakásához, amit nem igazán engedhet meg magának.

Michael Landes játssza Gilt, egy sikeres amerikai vígjátékírót, aki elmenekül szülőhazájából, hogy ihletet és egy tartós párkapcsolatot találjon magának.






Hetente láthatjuk
, ahogy újra és újra kísérletet tesznek arra, hogy kudarcra ítélt helyzetekben megtalálják végre az igazi partnert, aki meghozza a jól megérdemelt boldogságot.

De vajon a sors valaha is összehozza őket? Volt-e valaha is kegyes a sors?

Verity Lambert producer szerint: “Mindenki szereti azt hinni, hogy vár rá valaki, tehát ez egy olyan téma, ami mindenkit érdekel.”

Hangolódjon rá egy modern szerelmi történetre a BBC Prime-on június 18-tól, hétfőnként 21.00-tól! Játsszon velünk és nyerjen izgalmas BBC Prime ajándékokat!














Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top