Nyereményjátékok

Budapesti Nyári Fesztivál 2007

"A fesztivál ünnep, mely hivatott hétköznapjainkat szebbé varázsolni"<br> A Szabad Tér Színház Kht. e gondolat jegyében gyûjti csokorba a Budapesti Nyári Fesztivál eseményeit.

Június, július és augusztus hónapokban Budapest két nagy múltú szabadtéri teátruma a Margitszigeti Szabadtéri Színpad, a Városmajori Szabadtéri Színpad várja hazai és külföldi vendégeit. A meleg nyári csillagos estéken, az utánozhatatlan atmoszférájú szabadtéri előadások válogatásával, sokszínű műfaji palettát, elsősorban zenés előadásokat kínál. Idén június 10. és szeptember 2. között zajlik a Budapesti Nyári Fesztivál.

Nagyszabású koncertek és zenés produkciók, kerülnek műsorra estéről-estére a Margitszigeten: Klezmer Magic Show, 100 Tagú Cigányzenekar koncertje, LGT Táncképek, az Irish Dance Experience látványos sztepptánc műsora, Elton John: Aida, Broadway musical, és A nagyidai cigányok, az ExperiDance táncelőadásában.



Az idei év kiemelkedő produkciója a Margitszigeten a Drakula című magyar ősbemutató, mely a jól ismert Drakula gróf történetét dolgozza fel Bram Stoker regénye, és F.F. Coppola filmje alapján. A Fesztivál idei előadásaiban, premierjeiben olyan sztárok közreműködnek majd, mint Pintér Tibor, Gallusz Nikolett, Gesztesi Károly, Feke Pál, Kautczky Armand, Makrai Pál, Szolnoki Tibor, Zsadon Andrea, és még sokan mások. A Fesztivál nemcsak felnőtteknek kínál színes programokat, hanem a kisebbeknek is. A Margitszigeti és a Városmajori Szabadtéri Színpadon egyaránt helyet kap néhány gyerekeknek szóló előadás, már a nyár első hónapjában. A repertoáron olyan szép és elgondolkodtató történetek szerepelnek, melyek bármelyik felnőttnek is szórakozást nyújtanak, ugyanakkor minden korosztály számára közvetítenek értéket.

A Városmajori helyszínen játsszák az Antoine de Saint Exupéry regényéből készült mesemusicalt, A kis herceg, valamint egy másik zenés klasszikust, az Óz, a csodák csodáját. A Sziget Színház a Padlás című musicalt kínálja a közönségnek.

A Budapesti Nyári Fesztivál kiemelt előadásai:

Margitszigeti Szabadtéri Színpad

június 14.
100 TAGÚ CIGÁNYZENEKAR
koncert

június 27. A Nők Lapja bemutatja:
BOGÁRMESE

június 27.
LGT TÁNCKÉPEK- 200 táncos részvételével
Az előadás zenei anyaga eredeti LGT számokból áll össze: Ülök a járdán, Engedj el, Álomarcú lány, Miénk ez a cirkusz, Nem adom fel, Mindenki…, A csúnya fiúknak is van szíve, …
Sztárvendégek:Somló Tamás, Keveházi Krisztina, Kováts Gergely Csanád

június 30.
Egy éj Velencében

július 4.
Nagyidai cigányok- látvány és táncszínház az ExperiDance előadásában

július 8.
Klezmer Magic Show- közreműködnek a Budapest Klezmer Band, a Liszt Ferenc Kamarazenekar és a Győri Balett

július 21.
The Irish Dance Experience

augusztus 16., 17., 23., 24.
DRAKULA musical ősbemutató- Gesztesi Károly, Gallusz Nikolett, Pintér Tibor, edvin Marton

Városmajori Szabadtéri Színpad

június 10.
Antoine de Saint-Exupéry: A KIS HERCEG
mesemusical
Antoine de Sain- Exupéry a kis herceg meséjét felnőtteknek ajánlotta, hisz a felnőttek a gyerekeknek szánt történeteket is képesek megérteni, és más értéket felfedezni benne.
Főszereplők:Csifó Dorina és Dósa Mátyás

június 19., 20.
Presser Gábor – Sztevanovity Dusán – Horváth Péter: A PADLÁS musical

június 23., augusztus 1.
„A VÉN BUDAI HÁRSFÁK…” zenés nosztalgia est

június 28.
BOLERO, a szerelem nevében
A Budapest Balett produkciója a szerelem jegyében kerül bemutatásra

június 30., július 1.
Lope de Vega: A FURFANGOS MENYASSZONY zenés vígjáték 2 részben
Szereplők: Ábel Anita, Bánfalvy Ági, Koncz Gábor

július 24.
A méla Tempefői- vígjáték
Rendező Jordán Tamás, szereplők: Feket Ernő, Bezerédy Zoltán

július 28., 29., augusztus 11., 12., 25., 26.
A muzsika hangja

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top