Nyereményjátékok

Törökország

Törökország a két kontinenst, Európát és Ázsiát összekötõ legismertebb kapocs. Az ország ezer szállal kötõdik nemcsak az európai, hanem a magyar történelemhez is.




Számunkra legismerősebben Isztambul és Rodostó neve cseng, Törökország azonban számos más meglepetést is tartogat a kalandvágyó turistáknak: ottomán, görög, római kori emlékek, mecsetek és színházak, magasba szökő sziklaszirtek, buja, zöld erdők és kristálytiszta türkizkék tenger!

Ön csak barangolja végig a letűnt kultúrák emlékeit, gondtalan üdülését pedig bízza a Best Reisenre!













Törökországba több gépet is indít a Best Reisen: június elejétől szeptember végéig egyhetes és 11-12 napos üdülőprogramjaink közül választhatnak utasaink. Gépeink Dalamanba (Marmaris) egyhetes, míg Antalyába (Alanya, Side, Belek, Kemer) 8 és 11-12 napos gyakorisággal közlekednek, mindemellett pedig budapesti és debreceni indulást is kínálunk utasainknak.



A tavalyi év nagy slágerei voltak törökországi DINO CLUB szállodáink.





A Dino Club Mirador **** és Dino Club Alba Resort***** hotelekben júniustól szeptemberig magyar animátorok várják ingyenes szórakoztató programokkal a gyermekes családokat és az aktív mozgalmas kikapcsolódásra vágyó vendégeket. Az üdülés kényelmét családi szobák, nagy kertek, játszóterek, gyermekmedencék, all inclusive ellátás biztosítja és gyermekkedvezmények teszik még vonzóbbá: fix gyermek árakkal biztosítjuk a „pénztárcakímélő” nyaralást a többgyermekes családok számára is.

 Elérhető áron luxus színvonalú szolgáltatásokkal várja vendégeit a DINO CLUB Alba Resort*****. Itt minden adott egy felejthetetlen nyaraláshoz: kristálytiszta tenger, finomhomokos tengerpart, magas színvonalú all inclusive szolgáltatás és profi animációs programok! A családosok mellett egyre népszerűbb a baráti társaságok körében is: rengeteg szórakozási- és sportolási lehetőség közül választhatnak a fiatalok.



Az igazi török kultúrát fakultatív kirándulásaink keretében ismerhetik meg, melyhez több éve az országban élő idegenvezetőink magyar nyelvű asszisztenciája nyújt segítséget. Valamennyi régió rendkívüli élményeket kínál.





Érdemes ellátogatni Alanyába, megcsodálni Pamukkale egyedülálló geológiai jelenségeit, megörökíteni Aspendos római színházát, török folklór est keretében pedig megismerkedni a helyiek mindennapi életével, a török gasztronómiával. A vizisportok szerelmeseinek igazi paradicsom a Török Riviéra: minden strandon lehet jet-skit bérelni, a merészebbek kipróbálhatják az ejtőernyőzést, vízi síelhetnek vagy banánhajóval száguldozhatnak a türkizkék tengeren.

S aki Törökországba utazik, az kicsit haza is utazik. Az ország ezer szállal kötődik a magyar történelemhez, a Török Riviéra szállodáiban épp oly ismerős a magyar szó, mint az isztambuli bazárban. Ha Ön is kedvet kapott e varázslatos ország felfedezéséhez, ne habozzon felkeresni irodánkat, partnerirodáinkat vagy látogasson el weboldalunkra (www.bestreisen.hu ) hol számos akcióval várjuk egész nyáron!










Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top