Nyereményjátékok

Merüljön el Ön is a szépségápolás finom világában!

2007. május 18-án közel 200m2-en megnyílt a hévízi NaturMed Hotel Carbona**** új szépségszalonja, az Esteticum Beauty Salon. Ismerje meg szolgáltatásainkat és szépüljön velünk!





Mesterkozmetikusok, nagy gyakorlattal rendelkező és mindig megújulást kereső fodrászok, kéz-és lábápolással foglalkozó szakemberek várják Önt szeretettel!

A kozmetikában a francia Thal’ion cég tengeri eredetű kozmetikumait, a német Pharmos Natur bio Aloe Vera termékcsaládját, valamint a Jean D’Arcel professzionális termékeit használják a kezelések során. A kínálatot bővíti a hévízi iszap kozmetikai testpakolásként való alkalmazása, melynek a bőrre kifejtett látványos feszesítő hatását használják ki.

A hagyományos kezelési eljárások mellett több különleges kezeléssel is megismerkedhetnek a vendégek: kényeztető Aphrodité kezelés, a fiatalító Methode Shin Tai zafírporos hámlasztással, mikrodermabráziós lézerultrahang vagy a botox hatású kezelés a ráncosodás ellen. Élje át Ön is a különleges csokoládépakolás édes élményét és relaxáló hatását!

Próbálja ki a beauty wellness szolgáltatásokat is, hogy ne csak a teste és bőre, hanem a lelke is kényeztetve legyen. A JADE gerincmasszázságy, melynek során a jadekövek gyógyító-oltalmazó hatását is élvezhetik, vagy a „beszélő” szolárium különleges élményt nyújtanak majd Önnek.







Válasszon kedvére az ápoló, frissítő, regeneráló kezelések közül, és ajándékban kap egy bőrdiagnosztikai vizsgálatot, hogy a bőrtípusának legmegfelelőbb és leghatékonyabb eljárásokat választhassa ki.








A szálloda fodrász szalonjában a L’OREAL Professional növényi eredetű hajápoló termékekkel dolgoznak, mely a megbízhatóságot és természetességet jelenti! Legyen szó stílusváltásról vagy csak egyszerű szárításról, frizurakészítésről, személyre szabott tanácsokkal várják Önt!

A Beauty programokban fontos szerepet kapnak a finom kéz-és lábápolási kezelések, valamint a látványos eredményt nyújtó paraffinos kezelések is.






Extra bónusz ajánlat!
Nyitási akció 10% kedvezmény minden kozmetikai kezelésből!







 


 


 


 


 


 


Látogasson el honlapunkra! »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top