Nyereményjátékok

Boldog újjászületésnapot!

Ahogy minden nap egy új lehetõség, úgy minden reggeli felkelés egy megújulás. Az éjszakai alvás és pihenés után szervezetünk újult erõvel készül az elõttünk álló élményekre, feladatokra.

Mi mással kívánhatnánk magunknak boldog újjászületésnapot, mint a szintén megújult Cerbona müzliszeletekkel? Ennél egészségesebben nem is kezdődhetne a nap.







A Cerbona hosszas kutatások után alkotta újra mindannyiunk kedvenc csemegéit, hogy egyaránt legyenek finomak és egészségesek.
A csökkentett cukortartalmú Cerbona müzliszeletek ezentúl még több valódi, válogatott gyümölccsel és színtiszta akácméz felhasználásával készülnek.
(A meggyes müzliszelet cukortartalma hosszas fejlesztés eredményeként 22%-kal lett kevesebb.)





Értékes összetevőik révén kiváló kiegészítői lehetnek a legnagyobb körültekintéssel összeállított étrendeknek is. Fogyaszthatjuk reggelire, uzsonnára, vagy akár egy könnyű desszertként, a teljes értékű gabona, a gyümölcs és az akácméz harmóniája révén szervezetünk felbecsülhetetlen fontosságú tápanyagokhoz jut.

A teljes értékű gabonafélékből készült élelmiszerekben az átlagosnál sokkal nagyobb mennyiségben találunk vitaminokat és ásványi anyagokat (B1, B2, B3-vitamint, E-vitamint, kalciumot, magnéziumot, cinket és fontos mikroelemeket). Rendszeres fogyasztásuk nagyban hozzájárul e fontos tápanyagok megfelelő mennyiségű beviteléhez. A magas élelmirost-tartalomnak köszönhetően nem csupán ellenállóbb lesz a szervezetünk, de telítettségérzetünk is nő. Így a Cerbona müzliszeletek fogyasztása a testtömegcsökkentő táplálkozást is kellemesebbé és könnyebbé teszi.







Jó étvágyat és jó egészséget kínálunk – a Cerbona müzliszeletekkel!






Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top