Nyereményjátékok

Fogyj velünk!

Ha már Te is kipróbáltál minden létezõ módszert, de a várva-várt eredmény elmaradt, itt az idõ, hogy felkeresd a PHYSIOMINS® Oktogon és Érd szépségszalont. Professzionális szakemberek és a legmodernebb testkozmetikai kezelések garantálják, hogy végre elégedetten nézz a tükörbe és lecseréld a ruhatárad.





Büszkén mondhatjuk, hogy azok, akik a Physiomins® Oktogon és Érd módszert választották, a kúra végén minimum 5 kg-mal lettek könnyebbek és legalább 1-2 mérettel kisebb ruhákat vásároltak maguknak.

Természetesen nem csak azokat várjuk, akik fogyni szeretnének!

Tapasztalataink azt mutatják, hogy a hölgyek egy része elégedett a súlyával, csak bőrét szeretné megfiatalítani vagy simává varázsolni.


Szalonunkban hatékony módszerekkel végzünk testkezeléseket, amelyek eredményeként véglegesen eltűnik a cellulit, a bőr visszanyeri feszességét és rugalmasságát. A súlyveszteség miatt az arc bőre is megváltozik, amelyről speciális kezeléseinkkel gondoskodunk: újra feszessé és ragyogóvá varázsoljuk.





Ha teljesen elégedett vagy önmagaddal, csak a stresszes mindennapok elől szeretnél egy kicsit elmenekülni, relaxációs, élénkítő vagy tisztító programunk során kikapcsolódást és feltöltődést nyújtunk.

Mielőtt a Physiomins® Oktogon és Érd módszer mellett döntenél, lehetőséget nyújtunk egy teljesen ingyenes ismerkedő-kezelésre, ahol szakembereink bemutatják a legmodernebb testkozmetikai kezeléseket. Választhatsz relaxálást, feszesítést, arckezelést, izomstimulálást. Már egy kezelés után is érezni és látni fogod a különbséget!














Módszerünk attól sikeres, hogy csak Neked szól!


Igazodik igényeidhez, testedhez, adottságaidhoz és az időbeosztásodhoz. Nem csak a szépséged célozza meg, hanem egészségi állapotodat is.
Első találkozásunk alkalmával együtt készítjük el a Neked legjobb és legeredményesebb kúra tervét. Ehhez megbeszéljük, mit szeretnél elérni, mit változtatnál magadon.
Ahhoz, hogy ne csak az álmaidhoz igazodjunk, szükség van egy teljeskörű állapotfelmérésre. Figyelembe kell vennünk súlyod, magasságod, testzsír százalékod, esetleges betegségeid, allergiád és így tovább.


Ha készen van az akcióterv, indulhat a pihentető fogyás!





Hogyan végezzük a kezeléseket?

Minden egyes kezelés előtt megmérjük a súlyod és a testzsír százalékod, hogy nyomonkövethessük a fogyást.

1. fázis: A fogyás beindítása
Az Alphamins gép segítségével, hő hatásával bejuttatunk a bőrbe egy koffeinben gazdag anyagot, amely beindítja a fogyási folyamatot, valamint méregteleníti a szervezetet.
2. fázis: Helyi fogyasztás
Kimondottan a helyileg lerakódott zsírokat bombázzuk különféle kezelésekkel, melyek elősegítik a nehezen oldodó zsírfölösleg eltávolítását a kényes helyekről.
3. fázis: Feszesítés
A kezelés célja, hogy a súlyvesztésből adódóan bőröd ne ereszkedjen meg.
4. fázis: Stabilizáció
Annak érdekében, hogy ne lépjen fel jojó effektus, “új formádat” stabilizálnunk kell havi 1 vagy 2 kezeléssel, melyek meghatározására kúránk végén kerül sor.

Várunk szerettel barátságos szalonunkban, ahol szépülhetsz és pihenhetsz egyszerre!

A Physiomins Oktogon és Érd fogyasztóközpont dolgozói


 


 


 


 


 


 


 


 


 




 










Physiomins Oktogon


www.physiominsoktogon.hu  
1061 Jókai tér 3.
269-54-87
info@physiominsoktogon.hu  

Physiomins Érd
www.physiominserd.hu
Érd, 2030 Budai út 22. Rotunda üzletház első emelet 24. üzlet
06-30-981-65-85, 06-23-368-086
info@physiominserd.hu


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top