Nyereményjátékok

Kitavaszodik a SIMS 2

A The Sims 2 játékosok számára új élményeket hoznak az évszakok




A The Sims 2000-es megjelenésekor pillanatok alatt felkerült a játéklisták élére és egy önálló jelenséggé fejlődött a játékkultúrában. A 17 különféle nyelven megjelent alapjáték, kiegészítő csomagjaival, minden idők legsikeresebb PC-s játékai közé tartozik. Legfrissebb generációja, a 2004 szeptemberében kiadott The Sims 2 világszerte eddig több mint 7 millió példányban fogyott. Hazánkban, 2005 áprilisában debütált magyar nyelven a The Sims 2 Egyetem kiegészítővel.

A sorozat legfrissebb darabjában az évszakok változása lesz hatással Simjeid életére. A The Sims 2 Évszakokban is az eddig megszokott módon virtuális



személyeket alkothatunk, akiknek teljes életét végigkísérhetjük, dönthetünk kapcsolataik kimeneteléről és meghatározhatjuk sorsukat, miközben minden egyes virtuális évszak eljövetelekor új élmények várnak ránk.
Az évszaknak megfelelő tevékenységek bőséges választékával a Simek élete még több élménnyel gazdagodik, legyen az egy vidám korizás egy csípős téli napon vagy egy nagy séta térdig gázolva az avarban egy napsütéses őszi délutánon. A The Sims 2 Évszakok megjelenésével az időjárási események és változások az egész Sims világra hatással lesznek, kihatnak a Simek kapcsolataira, hangulatára, készségeire, igényeire és félelmeire is. Télen valódi hóeséssel találkozhatunk, nyomon követhetjük a hó gyarapodását is, az árnyékhatások pedig ugyancsak az adott évszaknak megfelelőek. Tavasztól őszig kertészkedhetünk, különféle gyümölcsök és zöldségek gondozásában is kipróbálhatjuk virtuális önmagunkat, odabent a konyhában pedig egészségerősítőket, bájitalokat is készíthetünk.





A The Sims 2 Évszakokban hat új cél vár a Simekre, amelyeket ha sikeresen teljesítünk, egy-egy trendi jutalomtárgyban részesülhetünk. Természetesen az évszaknak megfelelő öltözékek is kéznél vannak, (például fülvédők, könnyű nyári öltözékek és esőkabátok) így Simjeink minden időben jól néznek majd ki, miközben megmenekülnek a megfázástól vagy hőgutától. A csodálatos részletességgel kidolgozott új időjárási hatások olyan varázslatos köntösbe bújtatják a Sims világot, amely bátran felveszi a versenyt a személyi számítógépen jelenleg elérhető bármely egyéb játéklátvánnyal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top