Nyereményjátékok

Anyák napi nyereményjáték – Il Divo

A NLC és a Palace MOM Park elviszi Önt egy Anyák napi IL DIVO koncertfilm vetítésre 2007. május 7-én 19 órakor! A szerencsés nyertesek édesanyjukkal vagy partnerükkel együtt, május 7-én, hétfõn este 7 órakor megnézhetik az IL DIVO legutóbbi, Live At The Greek Theatre címû koncertfilmjét a Palace MOM Park-ban! Sztárvendég az Adagio együttes!

Az Il Divo meghódította a világot: alig 2 évvel debütáló albumuk megjelenése után a nemzetközi operaénekes kvartett páratlan sikereket tudhat magáénak. A négy kivételes hangú fiatalember szenvedélyes előadásmódjával és zenei virtuozitásával az egész világon népszerűvé tette az opera műfaját.






Az amerikai David, a francia Sebastian, a svájci Urs és a spanyol Carlos alkotta formáció több mint 12 millió eladott albummal 26 országban volt listavezető, valamint 80 arany és platinalemezzel büszkélkedhet világszerte. A csapatnak eddig 2 világhírű albuma jelent meg “Il Divo” és “Ancora” címmel, valamint egy lenyűgöző koncert DVD, mely az “Encore” címet kapta.






Az Il Divo 10 vadonatúj dalt tartalmazó harmadik nagylemeze “Siempre” címmel látott napvilágot. A lemez bevezető dala a “Musica” című felvétel, mely az 1976-os John Miles-dal olasz nyelvű átdolgozása. “Nagyon büszkék vagyunk az új albumra” – mondja David. “Egy kicsit elrugaszkodtunk az eredeti elképzeléseinktől, ugyanakkor az Il Divo-hangzás is megmaradt. Feldolgoztuk többek között Bryan Adams ‘Have You Ever Really Loved a Woman?’ című dalát; egyébként a teljes anyagra jellemző a latin érzés és a gyorsabb tempó.”









Tracklista:

1. Nights in White Satin
2. Caruso
3. Without You
4. Come Primavera
5. Have You Ever Really Loved a Woman
6. La Vida Sin Amour
7. Una Noche
8. Amour Venme a Buscar
9. Musica
10. Somewhere (bonus track) 

A Somewhere videoklipet megnézheted itt»




Az Il Divo ebben a tavalyi évben 86 állomásos turnéval örvendeztette meg rajongóit, mely során ellátogattak Amerika, Európa és Ausztrália nagyvárosaiba, ezt követően pedig Barbra Streisand tavaly októberben indult, 20 állomásos amerikai turnéjának voltak vendégei. Az élő koncertsorozat egyik állomásán felvétel is készült, mely tavaly év végén, december 4-én DVD formájában látott napvilágot. A kiadványon modern slágerek és klasszikus stílusú dalok keverednek egymással. A koncertet Los Angelesben, a Greek Theatre nevű színházban rögzítették 2006. június 27-én, és megtalálható rajta többek között Toni Braxton óriási popslágere, az “Unbreak My Heart” és Frank Sinatra klasszikusa, a “My Way” is.





Tracklista:
1. Regresa A Mi
2. Solo Otra Vez
3. Passera
4. Isabel
5. Nella Fantasia
6. Rejoice
7. Pour Que Tu M’aimes Encore
8. I Believe in You
9. Senza Catene
10. Everytime I Look at You
11. Si Tu Me Amas
12. Feelings
13. Mama
14. Somewhere
15. Heroe
16. A Mi Manera









Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top