Nyereményjátékok

Gáspár Laci vs TV2 barátságos mérkõzés

Gáspár Laci bebizonyította, nemcsak zenélni tud csodásan, de a kosárlabdában is tehetséges. Az énekes ugyanis egy barátságos mérkõzésre hívta ki anyacsatornájának hírességeit. Nem kisebb nevek öltöttek kosárlabdamezt, mint Azurák Csaba, Szebeni István, Pachmann Péter vagy a TV2 sajtófõnöke, Lóránt Gergely. A nagy csatában végül a válogatott kosaras Mészáros Zalánnal és Kósa L. Adolffal kiegészült Gáspár Laci-team gyõzedelmeskedett.





Gáspár Laci a néhány napja megjelent új lemeze, az És mégis forog a Föld kapcsán hívta ki egy közös meccsre a TV2 csapatát. A kosárgálát nem elsősorban saját szórakoztatásukra szervezték, sérült gyerekeknek játszották a meccset, az énekes ugyanis minden egyes eladott lemeze után a bevétel egy százalékát a Magyar Mozgáskorlátozottak Sportszövetsége Alapítványnak szánja.
A meghívott sztárok először még azt hitték, hogy talán csak egy laza bemutató meccsről lesz szó, végül azonban egy nagyon izgalmas profi csata kerekedett ki belőle.
Laci hetek óta készült a mérkőzésre, Várkonyi Attila és Kiss Lenke korábbi válogatott játékos segítségével. A rendkívül szoros meccset végül egy utolsó hárompontos döntötte el, ezzel Gáspár Laci és csapata nyerte a sztárkosárladba meccset.








Mindkét csapatban játszottak korábbi vagy mostani igazolt játékosok – mondta a frissen kosárlabdásnak avatott énekes. – “Mindenki komolyan vette a meccset, Azurák Csabáék ellen élmény volt pályára lépni. Nagyon hálás vagyok a nekik, hogy azonnal igent mondtak felkérésünkre, hogy rengeteg elfoglaltságuk mellett szakítottak időt ők is a jótékony célú eseményre. Örülök, hogy nyertünk, de persze nem ez volt a lényeg. Az sokkal inkább, hogy a lemez bevételének egy részével segíteni próbálunk a mozgáskorlátozottaknak, ráadásul a külön erre az alkalomra készült mezeket később elárverezzük. Ha ezzel segíthetünk, akkor már megérte.”









TV2 csapata is kitett magáért. Pachmann Péter, Azurák Csaba és Szebeni István a mérkőzés elején több pont előnybe kerültek. Végül azonban a válogatott kosarassal, Mészáros Zalánnal és az exjátékos Kósa L. Adolffal felálló Gáspár-csapat nyert.



A jótékonysági eseményen azonban nem a harci szellem, sokkal inkább a jókedv uralkodott, díjat pedig a vesztes csapat kapott:


Laci egy hatalmas pezsgővel köszönte meg anyacsatornájának azt, hogy elfogadták a kihívást, és ezzel támogatták a mozgáskorlátozottakat is.



Gáspár Laci harmadik albuma március 28 -án jelent meg, És mégis forog a föld címmel. 






Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top