Nyereményjátékok

Dreamgirls

A 3 Golden Globe és 3 Oscar-díjat nyert zenés film lemezébõl közel 2 millió db fogyott világszerte és a folyamatosan jelen van a magyar albumlistán is!

A hazánkban is nagy sikerrel vetített zenés film egyik gyönyörű betétdala, a Listen hatalmas sikert aratott világszerte, melyet Beyonce előadásában hallhattunk és láthattunk.

Az And I’m Telling You című dal az aranytorkú fiatal tehetséges énekesnő, Jennifer Hudson előadásában hallható, akit Oscar-díjjal jutalmaztak filmbéli alakításáért.


A már Magyarországon is futó DREAMGIRLS című film egy női énektrió, a The Dreamettes sorsát követi nyomon a ’60-as évek elejétől a ’70-es évek közepéig. A Broadwayt 25 éven át lenyűgöző, Tony-díjas musical filmváltozata kétség kívül az év zenés film szenzációja. Aki megnézi a filmet, rögtön Dreamgirls rajongó lesz, hiszen a film hangulata, képei, az Oscar-díjra jelölt színészi alakítások és legfőképpen a zseniális dalok teljesen magával ragadják a nézőt. A film zenéje már januárban megjelent szimpla CD-n és most a boltok polcaira kerül a filmzenelemez deluxe változata, amin már a filmben szereplő összes dal újra meghallgatható Jennifer Hudson, Beyoncé, Jamie Foxx és Eddie Murphy előadásában.







Dreamgirls Deluxe CD-n a film összes dala megtalálható.

A film 3 Oscar-díjat nyert!


Nézd meg az And I’m Telling You   klippet »

 





 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top