Nyereményjátékok

Animal Planet

Gondolkoztál már azon, hogyan készülnek a természetfilmek, milyen feladatot jelent egy-egy vadállat lencsevégre kapása?

2006 áprilisában az Animal Planet egy filmes versenyt hirdetett meg világszerte az amatőr természetfilm-készítők számára. A résztvevők egy intenzív filmes tanfolyamon vehettek részt, ahol a filmkészítés rejtelmeibe olyan filmes szakemberek avatták be őket, mint Andrew Barron és Lyndal Davies. A pályázat fogadtatása egészen elsöprő volt, több ezer kérvényt töltöttek le az Animal Planet honlapjáról és szerte a világból érkeztek a jelentkezések. A beküldött jelentkezések és a számtalan kiváló kisfilm elbírálása után végül hat résztvevőre szűkítették a kört, akik Ausztráliából, Dániából, Indiából, Mexikóból, Szingapúrból és az Egyesült Királyságból küldték be filmjeiket.

Az Animal Planet most ennek a kezdeményezésnek a végeredményét mutatja be a négy részes Felfedezettek című sorozatban, amelyet áprilisban mutatnak be.





Az amatőr filmkészítők – Karla (Mexikó), Mayur (India), Aaron (Ausztrália), Julia (Dánia), Bryan (Egyesült Királyság) és Jin Pyp (Szingapúr) – 2006 júliusában élték át kalandjaikat Shamwariban. Elsősorban azért versenyeztek egymással, hogy az ő filmjük nyerje meg a versenyt, amelyet aztán 160 országban vetítenek le az Animal Planet csatornán, többek között Európában, Ázsiában, Latin-Amerikában, Afrikában és a Közel-Keleten.





A neves természetfilm-készítő Lyndal Davies (akit az Animal Planet műsorvezetőjeként ismerhetünk) és Andrew Barron vezetik végig a résztvevőket a verseny alatt a feladatok elvégzése során.

A mentorok felbecsülhetetlen értékű információkkal látják el diákjaikat, hogy végül sikeresen rögzítsék, majd megszerkesszék saját természetfilmjüket a versenyzők.


Kövesd figyelemmel a hat szerencsés kiválasztottat, amint elsajátítják a szükséges kézségeket és megtapasztalják a természetfilmek készítésének valóságát a Shamwasi Vadrezervátumban.






A műhelytitkokra az április 8-án induló, minden vasárnap 19. órától bemutatásra kerülő Felfedezettek című sorozatban derül fény az Animal Planeten!




 


 





 






Kapcsolódj be játékunkba, hogy te is nyerhess Animal Planet ajándékcsomagot!









Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top