Nyereményjátékok

Játékra hív Barbie

Minden kislány kedvence, a csinos és tüneményes Barbie kis barátaival együtt áprilisban visszatér hozzánk a Barbie Fairytopia – A szivárvány varázsa címû rajzfilmbe, kizárólag DVD-n.




Csatlakozz Te is BarbieTM-hoz, aki ezúttal ismét Elina, a virágtündér szerepében él át mesés és mókás kalandokat Fairytopia izgalmas világában, a Bűvös réten!
Elina új csodákat tanul a tündérpalotában és eközben a többi tündérsegéddel együtt a nagy tavaszi repülésre készülnek.


Mindegyikük nagy álma, hogy sikerüljön az égre bűvölniük életük első szivárványát! Azonban a gonosz Laverna közbelép, és megpróbálja kemény télbe borítani Fairytopiát. A meglepett tündéreknek össze kell fogniuk, hogy együttes erővel vegyék fel a harcot a gonosz ellen. De vajon együttes erejük elég ahhoz, hogy legyőzzék Lavernát és életre keltsék az első szivárványt?


A választ és a fordulatos befejezést természetesen ott találod az április 11-én megjelenő DVD-n! El ne mulaszd!







Van még egy meglepetésünk!
Ha velünk játszol, az nlcafe játékán, 2 személyes jegyet nyerhetsz a Barbie Fairytopia – A szivárvány varázsa című rajzfilm 2007. április 14 – i exkluzív vetítésére.














 


 


 











 


 


 


 


 


 



A BarbieTM és a hozzátartozó ruhák és márkanevek a Mattel, Inc. tulajdonai.
C 2007 Mattel, Inc. Minden jog fenntartva!


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top