Nyereményjátékok

Tanulj az ELO-val!

Hazánkban is egyre népszerûbbé válnak a levelezõ tanfolyamok, hiszen ezeken mindenki saját munkatempójában és kedve szerint bõvítheti ismereteit.




Magyarországon a levelező oktatás terén az ELO Kft. (Európai Levelező Oktatás) az élen jár. 15 éve működik Magyarországon, ez idő alatt már közel 300.000 hallgató élvezte az ELO által nyújtott levelező oktatás előnyeit és fejezte be sikeresen tanulmányait. Az érdeklődő itt több, mint 78 nyelvi, szakmai (OKJ-s) és hobbi levelező tanfolyam közül válogathat, akár kezdő, akár haladó szinten. Az elsajátítandó anyag havonta érkezik, mely az aktuális tananyagot (egy füzetet két leckével, illetve a nyelvek esetében + egy kazettát vagy CD-t) tartalmazza.

A levelező tanfolyamok előnye

Az ELO levelező módszere a tanulás szabadságát biztosítja, segítségével a legelfoglaltabb ember számára is lehetővé válik az ismeretszerzés. A levelező módszer sikerének kulcsa az az egyedülálló jelenség, hogy a tanulási folyamat középpontjában maga a hallgató áll. Nincsenek tanévek, beiratkozási időszakok, éppen ezért akkor kapcsolódik be, amikor csak kedve tartja. Ez a módszer lehetővé teszi, hogy lakóhelytől, földrajzi elhelyezkedéstől, iskolai végzettségtől és anyagi helyzettől függetlenül bárki beiratkozhasson levelező tanfolyamra. Nem kell fáradalmas utazásokkal tölteni a drága időt, nem kell hatalmas összegeket kifizetni egyszerre, bárhol, bármikor előveheti a tananyagot, melyet egyébként ráér havonta, kisebb részletekben kifizetni. A levelező tanfolyam jól szerkesztett, kidolgozott, egységes tanmenetet követ, elvégzése alatt szakember segítségére támaszkodhat, aki válaszol kérdéseire, kijavítja feladatait, és ösztönzőleg hat, táplálja a tanulókban a siker élményét.





Nyelvi tanfolyamok:
ajánlatunkban megtalálható: angol, német, olasz, spanyol, francia, japán, holland és orosz nyelv. A nyelvi tanfolyamok többségénél már ingyenes online házi feladat javítás is igénybe vehető. Az angol kezdő nyelvtanfolyamra jelentkezők a megújult, színes tananyag mellé megrendelhetik az ELOnet multimédiás nyelvtanulási programot, mellyel a nyelvtanulás igazi interaktív élménnyé válik.

Szakmai tanfolyamok: egy részénél a hallgatók OKJ-s vizsgát tehetnek az ELO szakmai partnereinél, így államilag elismert képesítést szerezhetnek. Egyik legnépszerűbb szakmai OKJ-s tanfolyamunk a Lakberendezési alapismeretek, mely átfogó ismereteket tartalmaz az adott szakmáról, de számos egyéb lehetőség közül is választhat. (pl.: boltvezetés, számítógép-kezelés, marketing, ingatlanközvetítés, természetgyógyászat, kéz- és lábápolás, műkörömépítés)

Hobbi tanfolyamok: szabadidejének kedvenc tevékenységét sajátíthatja el levelező módszerrel. Legkedveltebb hobbi tanfolyamunk közé tartozik a Társastánc, amely szintén a levelező oktatás hatékonyságát mutatja, hiszen ez a gyakorlatorientált tevékenység a tananyagot kiegészítő 4 DVD-vel és egy zenei hanganyagot tartalmazó CD-vel eredményesen használható a klasszikus táncok otthoni elsajátításához.

Ha jelentkezni szeretne tanfolyamunkra vagy bővebb információra van szüksége, kattintson az ELO honlapjára »








ELO Kft.
www.elo.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top