Nyereményjátékok

Virágok völgye

A Virágok völgye egy történet a Himalája vidékérõl, melyben a két hõs, a szerelem természetfölötti erejével szembeszáll az elkerülhetetlen halállal.




Egyszer volt, hol nem volt a távoli Keleten…

…odafönn, a Himalája legmagasabb hegyi hágóin, élt a bátor és vakmerő Jalan. Bandájával a környéket járták és gyanútlan utazók kifosztásával szerezték meg kenyerüket. A portyázó csapat élete boldogan és gondtalanul telt, saját törvényeik szerint éltek: becsületkódexük alapja volt, hogy a zsákmányból mindenki egyformán részesüljön. Az élet folydogált a maga megszokott medrében, míg egy szép napon erre a vidékre érkezett a misztikus és gyönyörű Ushna.

A ködből előtűnő zarándokok karavánjának rajtaütésekor felbukkanó Ushna megpillantva Jalant, rádöbbent – ez az a férfi, aki álmaiban már megjelent – s ettől a perctől kezdve elválaszthatatlan ragaszkodással követi a férfit. A lány felbukkanása megzavarja a csapat megszokott életét. Ushna megérzi a bandatagok nyugtalanságát, s felajánlja, segíti őket portyáikban, egyetlen feltétellel: sosem kérdezik meg, hogy miért és hogyan képes sikerre vinni őket.











 


 


 









Ushna bátor tetteivel kivívja a férfiak tiszteletét és a hegyi zsiványok vezetője lesz. Jalan csodálatát is elnyeri, akit a varázslatos lány teljesen elbűvöl. A megújult banda sikere nőttön-nő, megállíthatatlannak tűnnek. Jalan és Ushna közötti forró szerelem pedig egy misztikus világ ajtaját tárja fel. A szerelmesek lassan kezdenek eltávolodni a valóságtól…

Jalan és Ushna egyre vakmerőbb – s bár a világ fokozott óvatosságra inti őket –nem törődnek a baljós előjelekkel. Tolvajlásaikban nem elégszenek meg a földi javakkal, szerelmük erejével lehetőségük nyílik befolyásuk alá vonni a természet elemeit, s olyan földöntúli erők részesei lesznek, melyet nem szabadna birtokolniuk. A halhatatlanság utáni vágyukban, kihívják maguk ellen a sorsot. Hirtelen elhagyja őket szerencséjük és megszakadnak háborítatlan kalandjaik.





Kettejük különös képessége és tetteiknek híre eljut Yeti tábornok fülébe. Hozzájuk hasonlóan ő és csapata dörzsölt és tapasztalt kincsvadász. Jalannak és Ushnának menekülnie kell, útjaik különválnak. A szétválasztott pár a csapást nehezen viseli, egymás nélkül csellengve, mindkettőjükön mély keserűség lesz úrrá. Hitehagyottan várják a jövőt…








Elvesztve szerencséjüket, kincseiket és barátaikat a sors ismét kegyes lesz hozzájuk: váratlanul újra viszontlátják egymást. Szerelmük magasabb fokon lángol, mint valaha, és megfogadják, ezek után sosem válnak el egymástól. Akár azon az áron is, hogy kijátsszák az elkerülhetetlennek tűnő halált.




Szereplők:


Jalan MILIND SONAM UK (Egyesült Királyság)
Ushna MYLENE JAMPANOI Franciaország
Yeti NASEERUDDIN SHAH India
Sayuri ERI Japán
Jampa-la JAMPA KALSANG TAMANG Nepál
Hak-chi ANIL YADAV India
Na-hus MIGMAR TASHI India
Tashi TASHI THONDUP India
Jalan bandája
NAWANG THARCHIN India
URGYAN TSERING India
SKALSANG India
PHUNTSOK NAMGYAL India
TSEGA India
AMCHOK JIGMET India
Sakamoto TSUJI SHINMEI Japán
Okada Toshiro OHTSUKI SHUJI Japán
Okada Chiharu ISHIGAKI MITSUYO Japán
Yuki HARA REINA Japán

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top