Nyereményjátékok

Akcióba lépnek a túlvilági oknyomozók

A Zone Reality elindítja új sorozatát ’Túlvilági oknyomozók’ címmel (15 x 60 perc) Bemutató: 2007. április 4.




1944-ben a 33 éves Florrie Portert a Lickey End Iskola verandáján ledöfték. Senkit nem ítéltek el az ügyben. Valóban egy amerikai katona ölte meg a fiatal worcestershire-i nőt a második világháború alatt? Vajon a hatóságok tényleg elrejtették a gyilkost és visszacsempészték őt az Egyesült Államokba?

Elizabeth Ashley Ruffin, Florrie Amerikában élő leszármazottja elhatározta, hogy kideríti az igazságot.


Florrie halála egyike azon nagy vihart kavart eseteknek, amelyek a Zone Reality ’Túlvilági oknyomozók’ című sorozatában kerülnek bemutatásra április 4-től.

A sorozatban olyan valódi nyomozásokat kísérhetünk végig, amelyek felderíthetetlennek tűnő gyilkosságokra és érthetetlen eltűnésekre próbálnak fényt deríteni. A különleges képességű Colin Fry, Tony Stockwell és a figyelemreméltó női médium T.J. Higgs olyan bűnügyekben nyomoznak, amelyeket a rendőrség és a sajtó is már régen elfelejtett, ők azonban megpróbálnak kapcsolatba lépni a halott áldozatokkal, s megtudni mindazt, amelyet az élők világában nem sikerült kideríteni. A sorozat minden egyórás epizódjának középpontjában egy-egy olyan megoldatlan bűneset áll, amelynek kapcsán családok keresnek elfogadható válaszokat azokra a rejtélyekre, amelyek szeretteik korai halálát övezik.











Adás: április 4-től hétköznaponként 21 órától a Zone Realityn
www.psychicprivateeyes.tv/hungary


 














 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top