Nyereményjátékok

Családi kalandtábor a Kolpingban

Az alsópáhoki Kolping Hotelben aktív kalandheteket szervezünk, ahol kicsi és nagy, szülõ és nagyszülõ egyaránt belekóstolhat különbözõ sportágakba.


Már régóta tervezted, hogy kipróbálod a Nordic Walkingot, de nem volt hozzá felszerelésed? Hallottál már a Skike-ról, de nem volt alkalmad közelebbről megismerkedni vele? Szívesen keresnél kincset GPS-szel? Érdekel a pilates vagy szeretnél részt venni wellness step órán? Mindezt megteheted áprilisban egy teljes héten át!

2007.04.15-20. Mountex Nordic Walking és GPS Kalandtábor

Kapcsolódj ki nyugodtan! Mindezt szülőként is biztosan lesz lehetőséged kipróbálni, hiszen közben a gyermekeket Bobóország játékbirodalma várja sok-sok programmal, napi 7 óra óvodai és 3 óra bölcsődei gyermekfelügyelettel!


 

 

 

 


 

Mountex kalandtábor részletek>>>

Ráadás:
2007.04.22-27. 4=5 akció

A tavasz legkedvezőbb ajánlata. Ha 5 éjszaka szállást foglalsz a fenti időszakra, az ötödik éjszaka a szálloda ajándéka. Az akció más kedvezményekkel össze nem vonható.


További akciók >>>

Részletekért látogass el honlapunkra: sales@kolping.hotel.hu

Magyarország első családbarát szállodája Hévíztől 1 km-re Alsópáhokon található. Válaszolj néhány könnyű kérdésre, és családoddal a Kolping Hotelbe utazhatsz.


A családi nyeremény 2 éjszakára szól 2 felnőtt és max. 2 kiskorú gyermeke részére, és tartalmazza a félpanziót, szállást, élményfürdő, szaunapark, gőzfürdő és fitness terem használatot, sportprogramokon való részvételt.

A gyermekeket Bobóország játékbirodalma várja többszintes beltéri játszóházzal, tartalmas programokkal.

A nyeremény beváltható: 2007.06.15-ig. (a szálloda szabad kapacitásának függvényében előzetes egyezetés alapján)
 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top