Női napozó

Ilyen egy hollywoodi példakép? Bikiniben pózolt a kórosan sovány Tara Reid

Az Amerikai pite sztárja ausztráliai nyaralásáról töltött fel bikinis képeket. A kórosan sovány, szétplasztikázott testű Tara kétségtelenül jobb bőrben van, de túlzás lenne azt állítani, hogy "dögös".

Az Intouch oldalán jelent meg egy cikk Tara Reid szexi testéről. Az írás annak apropóján született, hogy egy beszélgetős műsorban Jason Biggs, az Amerikai pite főszereplője viccesen megjegyezte: “Nem tudom, mi történik Tara testével, szerintem ő sem.” A kijelentést később megbánás követte, majd jött a cikk Tara bikinis képeivel. Persze sokkal jobban néz ki, mint piás állapotban, de azért túlzás rögtön csinosnak mondani.
Egyébként nemcsak engem háborít fel, hogy egy ilyen testért “kellene” rajonganom, mivel a hozzászólók is hízókúrára fognák a sztárt. A mosolygós képeket elnézve bizakodó vagyok, és remélem, a 38 éves színésznő még talpra áll a hollywoodi taposómalomból kiszabadulva.

Ilyen volt, ilyen lett.
Ilyen volt, ilyen lett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top