Hurrá nyaralunk

Úton a Balcsihoz – 10 nyári dal, amit hallgass meg a kocsiban

Olyan számokat gyűjtöttünk össze, amiket egy CD-re kiírva akár az autóban is hallgathatsz. Garantáltan felpezsdít a hosszú utazás, amíg leérsz a Balatonhoz.

1. Madonna – Holiday
A korai Madonna-dalokat nem lehet nem szeretni, ahogy a még sokkal természetesebb külsejű Madonnát sem.

2. Pit Bull feat. Marc Anthony – Rain over me
A kutyanevű zenész a nyári slágerek koronázatlan királya, bár úgy tűnik, Jennifer Lopez exével együtt napszemüvegben és öltönyben született. A szám viszont igazi partisláger, szóval napszemüvegeket fel, kezeket a magasba, csakúgy, mint a Jersey Shore tehetséges szereplői.

3. Bryan Adams – Summer of ’69
Kevés olyan szám van, aminek már az első pár szólamától kitör a “húúúúzás”, de ez az. Országúton száguldó kocsiban, letekert ablakkal… gondolj csak bele, mi kell még?

4. Orsi – Ha lemegy a nap
A 90-es évek hagytak ránk jó néhány nyári slágert a magyar vonalból is. Ciki vagy nem ciki, ezt a számot biztos mindenki kívülről fújja. Kár is ellenkezni, ha a buli indul, nincs kiszállás.

5. Katy Perry – California Gurls
Ha van olyan sláger, amitől csak bikiniben ugráló lányokat látok magam előtt, akkor ez az. Katy Perry még ezt is felturbózta, az ő bikinifelsője tejszínhabot is képes kilövellni magából. Hangerőt kéretik feltekerni.


6. Ricky Martin – Livin la vida loca

Volt idő, amikor Ricky Martin csípőmozgásáért volt oda minden lány és néhány fiú. Most már tudjuk, az utóbbiak jártak jól. A zene viszont még mindig parádés.


7. Carpe Diem – Álomhajó

A leghírhedtebb hazai “tátika” együttes örök klasszikusa, az Álomhajó. Kicsit ciki, kicsit bárgyú, de a miénk. Idézem: “élj a mának, a hawaii nyárnak”.


8. Sabrina – Boys, boys, boys

Bár az egész számot a fehér fürdőruha viszi el, azért ha öten kezdik el dúdolni ezt a slágert a kocsiban úton Siófok felé, tuti, hogy nem kell hozzá megnézni a klipet, hogy röhögjetek egy jót. 

9. Peter Andre – Mysterious Girl
A duplán kockahasú srácot nem hagyhattuk ki a listáról. Tipikus egynyári slágeres előadó, megfűszerezve egy érthetetlenül hadováló Shaggy-utánzattal. Ó azok a titokzatos nyári románcok!

10. Robin Thicke – Blurred Lines ft. T.I., Pharrell
Imádjuk ezt a számot, mert mindegy, hogy milyen pocsék a kedvünk, valahogy mindig feldob minket. Külön jó, hogy bazi egyszerű a szövege, gyér angoltudás birtokában is kiválóan együtt lehet vonyítani vele, ezeket biztosan: I know you want it, I know you want it, meg a hey, hey, hey… Vidám, na!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top