Hurrá nyaralunk

10 dolog, ami nem hiányozhat egy nő táskájából, ha fesztiválra megy!

Összeszedtük azt a 10 tárgyat, ami nélkül jobb, ha egy nő nem indul el fesztiválozni. Ráadásul egy kisebb válltáskába is beleférnek!

 

sziget táska vak

1. Zsebkendő
Alap! – kiáltottak fel a Nők Lapja Café dolgozói, amikor sorra vettük, hogy mi nem hiányozhat a táskából. És nemcsak a mosdóban jön jól, de akkor is, ha a barátnőd sírógörcsöt kap két fröccs után, mert nem érti, miért szakított vele a pasija pár napja. 

2. Rágó
A Szigeten nem ciki fokhagymás lángost vagy sok hagymával teletömött gíroszt enni! De előfordulhat, hogy hajnali kettőkor meglátod álmaid pasiját az egyik színpad előtt, és elcsattan az első csók. Erre az esetre rágó vagy szájspray mindig legyen a táskában!

3. Kézfertőtlenítő
Oké, tudjuk, a fesztivál arról szól, hogy lehetünk nyakig porosak, sárosak… ezzel nincs is semmi gond. De a kezünket mindig tartsuk tisztán! Egy kis üveges kézfertőtlenítő gél vagy spray jó, ha van nálad!

4. Olcsó telefon
A Szigeten saját “minirendőrség” működik, és nyilván te is figyelsz a cuccaidra, de így is előfordulhat, hogy ellopják vagy elhagyod a méregdrága okostelefonodat. Persze könnyebb megtalálni a haverokat, ha mindenki ugyanabba a sátorba “csekkol be” egy alkalmazás segítségével, mi mégis azt tanácsoljuk, hogy a fesztiválokra vidd a régi mobilodat, vagy pár ezer forintért vegyél egy alapkészüléket. Hidd el, jobban jársz, ha reggel csak ezzel leszel szegényebb, és nem egy iPhone-nal.

5. “Férfiasan”

Ez pont az, aminek látszik. Ennek a kis műanyag tárgynak a segítségével pont úgy pisilhetsz, mint a férfiak, nem kell guggolnod a kihelyezett mosdókban és balesetek sem történnek. Használat után pedig csak elmosod, bedobod a tartójába és a táskába!

6. Csajosan
Lehet, hogy a munkában még a gyöngy fülbevalódat veszed fel, de a válltáskádba mindig dobj be egy “fesztiválos kiegészítőt” is! A legóemberes fülbevaló még mindig trendi. A csajok irigyelni fogják, a fiúknak pedig bejön a vagány szerelés! 

7. Törlőkendő
Az elmosódott smink hajnalban az éjszakai járaton vagy a taxiban is sokkoló lehet. Néhány nedves törlőkendő és máris korrigálhatod, és mindenkit megóv a sokktól.

8. Minidezodor
Ugrálj, táncolj! Erről szól a Sziget! Ha kéznél van egy minidezodor, pillanatok alatt felfrissülhetsz.

9. Pénztárca okosan
Szerezz be egy olyan pénztárcát, amit nem sajnáljál, ha elveszne! Ne vidd ki az összes bankkártyádat és iratodat a fesztiválra, hiszen gondolj bele, később mennyi utánajárásba fog telni a pótlásuk. Személyi, lakcím- és tb-kártya! Gondold át azt is, hogy mennyit akarsz költeni ételre-italra, szigetes csecsebecsékre és hazaútra. Kint úgyis csak Sziget-kártyával vásárolhatsz, így ezzel sem lesz gondod!

10. Esőkabát
Jobb, mint az esernyő. Ha eleredne az eső, csak magadra kapod, és ott folytatod a bulit, ahol a zuhé előtt elkezdted! Tippünk: vegyél a méretednél egy számmal nagyobb esőkabátot, így kényelmesen tudsz benne táncolni.

+1.
Két éve már kikérdeztünk titeket arról, hogy kinek a dolga a védekezés, és visznek-e magukkal a szigetlakók óvszert. Fő a biztonság! Mi azt mondjuk: mindig legyen nálad!  

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top