Hurrá nyaralunk

Íme, 5 hangulatos autósmozi Magyarországon!

Ugyan a 70-es években élték fénykorukat, ám még ma is működik néhány hangulatos autósmozi az országban – egy szabad nyári estéhez ideális program, ráadásul nem is drága!

Íme, 5 hangulatos autósmozi Magyarországon!1. Póstelek
Ha Gyulára vagy Békéscsabára kirándulunk pénteken vagy szombaton, a napi programot érdemes megkoronáznunk egy hangulatos autósmozival, Pósteleken. A két város között a 44-es úton külön tábla hívja fel a figyelmet arra, merre találjuk a vásznat a szabadban – egészen pontosan a második legnagyobb ilyen jellegű mozit az országban, amely 100-120 autó fogadására alkalmas. A vetítés este kilenckor kezdődik, a jegyár pedig mindössze 800 forint. Büfé van, de otthonról hozott nasival is készülhetünk!

2. Mogyoród
A csaknem 6 hektárnyi területű mogyoródi autósmozi 400 autó befogadására képes, és közvetlenül a Hungaroring szomszédságában található – ha Pestről indulunk, az M3-ason 10 perc alatt odaérhetünk. A vászon, amelyen a filmeket csodálhatjuk, itt a legnagyobb kishazánkban. Csütörtöktől vasárnapig tart nyitva, és 1000 forintos jegyárral élvezhetjük az ott töltött időt.

3. Budapest
Igazi meglepetés, hogy Budapesten, a Nagykőrösi úton is van egy jelenleg is működő autósmozi – méghozzá egy használtautó-piac kellős közepén –, itt egyszerre 100 autóst tudnak vendégül látni. Ebben a szezonban hetente egyszer, szombaton tartanak vetítést, este fél tíztől, 800 forintos személyenkénti jegyárral. A belépés 12 év alattiaknak ingyenes, és a mozi területén büfét is találunk, ha megéhezünk vagy megszomjazunk.

Íme, 5 hangulatos autósmozi Magyarországon!

4. Nyírpazony
Akár a nyíregyházi állatkert meglátogatása utáni fáradalmakat is kipihenhetjük a nyírpazonyi autósmoziban, és a filmnézést egy jó kis vacsorával is egybeköthetjük, hiszen a mozi egy jó hírű étterem mellett található. Csupán tíz percet kell autóznunk Nyíregyházától, hogy odajussunk, lehetőleg egy órácskával kezdés előtt, hogy biztosan legyen helyünk – a mozi 60 autó befogadására képes. A jegyár itt is 800 forint, pénteken és szombaton vannak a vetítések, 21.30-as kezdéssel. Egy kis extra: akár a film alatt is rendelhetünk pizzát az étteremből, amit futárok szállítanak a megfelelő autóhoz.

Íme, 5 hangulatos autósmozi Magyarországon!5. Csopak
Érdemes megemlítenünk a csopaki mozit is, ami autós- és kertmozi egyben – méghozzá igen előszeretettel látogatott. A Nosztori mozi a 73-as úton található, Csopak és Veszprém között, a belépő pedig mindössze 600 forint személyenként. Van egy kis büfé, ahol pattogatott kukoricát és üdítőt szerezhetünk, emellett nagyon jó játszótér is akad a közelben, valamint egy pici állatkert és étterem. Érdemes néhány órával korábban érkezni és szétnézni a környéken – már ez is élmény.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top