nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Hurrá nyaralunk
Elég a kánikulából: itt lennénk most!

Elég a kánikulából: itt lennénk most!

Péntekig még biztosan kínoz minket a hőség, ezért elábrándozunk egy cseppet, hová menekülnénk legszívesebben előle. 8 csodás hűs helyet szedtünk össze itthonról és a nagyvilágból. Ti hová teleportálnátok magatokat?
NLCafé
f Ajánlom

Egyre nehezebben viseljük a fokozódó kánikulát, ami péntekig még biztosan kitart. Bár mi még a szerencsésebbek közé tartozunk, mert az irodában ketyeg a légkondi, de levegőt így sem nagyon kapunk. Hogy kicsit lehűtsük magunkat, ábrándoztunk egy keveset, hol vészelnénk át legszívesebben a tomboló hőhullámot.

8 Fotó megtekintése

Menekülés a kánikulából: itt lennénk most

A budapesti kánikulából egyenesen Provence-ba álmodom magam, a Verdon-szurdokba, ahol túráznék, eveznék, hegyet másznék, csobbannék, bicajoznék, jókat ennék, innék, hűsölnék. Persze még soha nem jártam itt, de a fantáziámban klassz kis hely ez, ahol a nyugdíjas kort is simán bevárnám. (Judit)
Még több +
Most az Őrségben, a Hársas tavon ülnék a gumicsónakunkban, és ott lebegnék a vízen a tóparti fák árnyékában, miközben az uram és Kitty kutya kinn ülnének a parton és söröznének. (Éva)<br/><br/>Fotó: pesca.hu
Még több +
Szigligeten lennék legszívesebben, és Oszi bácsi keszegét enném a strandon. (Daniella) <br/><br/>Fotó: Foursquare
Még több +
Halong-öböl, Vietnam: szinte már közhelyes, de olyan jól oda tudom képzelni magam arra a hajóra, mondjuk úgy, hogy az a lakásom. (Eszter)
Még több +
Monoszlón, a Liszkay borkúria medencéjében úszkálnék az esküvőm előtti napon. Másnapra várnánk a kis családot és a barátokat, úgy ötven főt, nem többet. A nagy része épp elférne a házban, a borospince is kéznél lenne. Nem mintha meg tudnánk fizetni. (Zita)<br/><br/>Fotó: liszkay.com
Még több +
Egyik legújabb szerelmem a Holt-Körös partja, ahol meseszerű, kedves nyaralóházak sorakoznak a vízparton saját stéggel, csónakkal. Most itt pancsolnék, majd beeveznék a csónakban egy tál szőlővel, egy fröccsel, egy jó regénnyel, és csak ringatóznék. (Nóra)
Még több +
Közhelyes leszek én is, szívem szerint most egy homokos tengerparton sütkéreznék, kókuszkoktéllal a kezemben egy pálmafa napernyő alatt. Fontos, hogy ne legyen túl sok ember. (Adrienn)
Még több +
A családommal bicajoznék olajfaerdők és lakatlan falvak között Közép-Dalmáciában. Eldugott strandokon fürödnénk a kristálytiszta vízben, vacsorára hegyi sült bárányt ennénk, házi olivaolajat tunkolnánk kenyérrel és finom borokat innánk, napközben grasevinát, este proseket. (Igor)
Még több +

Ti hová menekülnétek, ha tehetnétek?

Megosztás Facebookon