Hurrá nyaralunk

Kreatív nyári tanfolyamok felnőtteknek – 2. rész

Ha nem csak lazsálással akarod tölteni a nyári szabadidődet, akkor a modern tánctól a kreatív divattáboron át a mixerképzésig számtalan jó ötletünk van számodra. Sorozatunk második része következik.

Tánckurzus a Magyar Táncművészeti Főiskolán

Modern tánc, klasszikus balett kezdőknek, középhaladóknak és haladóknak egyaránt, neves hazai és külföldi oktatóktól július 28-a és augusztus 9-e között. Ha nem vagy budapesti, akkor se búsulj, a főiskola ugyanis szállást is tud biztosítani (persze külön díj ellenében). Ha csak az utolsó pillanatban döntenénk, vagy nem érnénk rá végig, akkor sincs veszve semmi: 3500 forintos óradíjért (egy óra = 90 perc) előzetes regisztráció nélkül is csatlakozhatunk.
Hol?: Ahogy a nevében is szerepel, a Magyar Táncművészeti Főiskolán.
Mennyiért?: 12 000 forinttól 38 000 forintig, a választott tanfolyamtól függően.
Jelentkezés itt!

Mixertanfolyam

A mixertanfolyam során italismeretet tanulhatunk, fejleszthetjük a vendégekkel való kommunikációt, gyakorolhatjuk az italkészítési technikákat, és persze a standard koktélok elkészítését is begyakorolhatjuk, szóval azoknak is praktikus lehet, akik nem ebből szeretnének megélni. Egész évben, így nyáron is indulnak képzések.
Hol?: Budapesten, Szegeden, Pécset, Debrecenben…
Mennyiért?: A három hónapos, heti egy alkalmas tanfolyam díja vidéken 85 000 forint, Budapesten 95 000 forint.
Jelentkezés itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top