Hurrá nyaralunk

Olcsó nyári programok – 3. rész

Nyári szabadság van, pénz viszont nincs – ugye, ismerős helyzet? Íme, 5 újabb TIPP, miként kapcsolódhatunk ki 5000 Ft alatt!

Olcsó nyári programok - 3 részGarázsvásárra fel!

Szervezkedjünk a barátainkkal és rendezzünk a lakókörnyezetünk számára garázsvásárt. Mindenki dobja be a közösbe, amire már nincs szüksége, és hirdessük meg az eseményt a Facebookon és/vagy a város/falu hirdetőtábláján. A nagy nap már önmagában is buli, a befolyt összeget pedig közösen eldorbézolhatjuk a következő napon!

 

 

 

Olcsó nyári programok - 3 részMozizás a csillagos ég alatt

Igen retró a hangulata, épp ezért talán nem is kézenfekvő, hogy nagyon kevés pénzből élvezzünk egy jó filmet barátaink vagy a kedvesünk társaságában a fülledt, nyári éjben, a csillagos ég alatt. A pattogatott kukoricát és a kólát otthonról is vihetjük, ha felkeressük a legközelebbi autósmozit!
Fővárosi Autósmozi
Ring Autósmozi
Csopak Forrás Kertmozi

 

 

Olcsó nyári programok - 3 részMásszunk és nevessünk!

Ma már Budapesten és vidéken is számos kalandpark vár ránk, ahol egyedül vagy akár csapatostól mászhatunk, lóghatunk, ugrálhatunk, nevethetünk és kiabálhatunk, tehát kiengedhetjük a gőzt. Az árak általában szolidak, a belépők 2000-3000 forint között mozognak. Igazi fellegvár ez azoknak, akik az aktív pihenést szeretik!
Kalandpark a Balatonnál
Kalandpark a fővárosban

 

Olcsó nyári programok - 3 részLazulás a borhéten

Az egyik legnépszerűbb ingyenes hazai fesztivál a Badacsonyi Borhetek. Egyrészt mert a helyi borászok gondoskodnak arról, hogy kedvező áron juthassunk az éltető nedűhöz, másrészt mert rengeteg koncertet hallgathatunk ingyen és bérmentve, mindenféle stílusban július 19-e és augusztus 4-e között, a sok kulturális és kézművesprogramról nem is beszélve.

 

 

Olcsó nyári programok - 3 részRomantika a Füvészkertben

A fővárosi közparkok ugyan szépek, ám az ott töltött idő nem lehet harmonikus, mert egyszerűen nem hagyják békén a pihenni vágyót a szagok, a zajok, vagy épp embertársai. Az ELTE Füvészkert festői közegében azonban csak patakcsobogás, madárcsicsergés, mókusok és vadkacsák „zavarhatnak” bennünket a növénygyűjtemény nézegetésében, vagy a padon-pléden történő napozásban, olvasásban. Mindezt mindössze 800 forintért élvezhetjük!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top