Grill

Nyári esték a szabadban

Még el sem kezdődött az igazi, forró nyár, de a programajánló oldalak már egymással versenyezve igyekeznek meggyőzni, hogy hol érdemes tölteni a nyári estéket. Van azonban olyan lehetőség is, amit nem hirdetnek sehol, mégis az egyik legjobb feltöltődést kínálja a fülledt napok után. Lássuk, mit tartogathat még egy nyári este!

Bármilyen hűvösen is indult a nyár, lassan eljönnek a hosszú, forró napok. A legnagyobb kánikulában pedig nappal sokkal inkább strandra és napozásra vágyunk, mintsem aktív pihenésre. A tavasszal üdítő piknikezés a tűző napon már nem tűnik olyan jó ötletnek, és a nagy melegben a délelőtti főzés sem hangzik túl jól.

Mit tegyünk tehát, ha nyári forróságban egy otthoni, beszélgetős programra vágyunk? Ha szívesen töltenénk néhány órát a legjobb barátaink vagy rokonaink és némi finomság társaságában?
A megoldás egy otthoni parti, ami – akár a kert, akár a terasz a helyszíne – tökéletes program a nyári estékre.

Nagyjából 20-25 °C körül van az a határ, amikor jólesik kint tölteni az estét. Ilyenkor viszont nincs is jobb, mint élvezni a lemenő nap fényében ragyogó kert vagy környék látványát, majd néhány hangulatosan pislákoló mécses mellett hajnalig beszélgetni.

Mitől lesz emlékezetes egy nyáresti kerti parti? Attól, ha készülünk rá egy kicsit és a kert vagy a terasz szolid ünnepi díszt, a vendégeink pedig a varázslatos nyári hangulathoz illő finomságot kapnak. Az előbbi esetében tökéletesen megteszi néhány színpompás nyári virág és pár, színben a kert ragyogó zöldjéhez illő kiegészítő. Például fehér, vintage stílusú gyertyatartók és tálak vagy fehér papírból készült kerti lámpások, valamint fehér lepedőbe öltöztetett kerti bútorok.

Mindezeket pedig egy tál hófehér Raffaello koronázhatja meg, hiszen a vendégek megérdemlik a különleges kényeztetést. Sőt nemcsak ők, hiszen ezt a finomságot házigazda és meghívott egyszerre élvezheti. Így nemcsak vendéglátóként, hanem vendégségbe vitt ajándékként is tökéletes választás a hasonló különleges alkalmakra.

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top