Aktív nyár 2017

Csaló pár járja a hazai szálláshelyeket

A szállodák Bonnie és Clyde-ja eddig több mint 3 milliós kárt okozott

Május vége óta több budapesti szállodában is megfordult, majd fizetés nélkül távozott egy csaló pár. Eddig bizonyítható módon 4 budapesti hotelt károsítottak meg. A kár a Szállás.hu eddigi felmérése alapján meghaladja a 3 millió forintot.

Az átverés eddig minden esetben hasonló forgatókönyv szerint zajlott. A férfi és a nő szobát foglal, majd az ott-tartózkodásuk alatt akár többször is meghosszabbítják pihenésüket, végül tekintélyes fogyasztást követően fizetés nélkül távoznak. A férfi mindig Török Szabolcsként jelentkezik be, míg a nő több különböző álnevet is megadott már a regisztráció során. A szálláshely elhagyásakor egy egyébként létező, Harrys Global nevű cégre hivatkoznak, mely a hátrahagyott számlát rendezni fogja.

A pár férfi tagja ellen egyébként már egy másik ügyben is nyomozást folytat a Nemzeti Nyomozó Iroda, különösen nagy értékben elkövetett csalással kapcsolatban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top