Aktív nyár 2017

3 nyári tábor, amit imádni fogtok

Bloggerünk különleges nyári táborokat gyűjtött össze, ahol akár az egész család kikapcsolódhat. "Vidéki nagyi" városi gyerekeknek, családi tábor kis természettudósoknak, tanyázó a Szentendrei-szigeten – árakkal, linkekkel.

Falusi tábor a Tisza-tónál

Mintha a vidéki nagyinál nyaralnál! Kifejezetten városi, nagyvárosi környezetben élő gyermekeknek javasoljuk ezt a tábort, ahol saját élményű tapasztalatokat tudnak szerezni a falusi életről. A faluban a gyerekek kiscsoportban vesznek részt programokon (állatok gondozása, kertészkedés, barkácsolás, traktorozás, tanyalátogatás), ahol elmélyülhetnek egy-egy tevékenységben, ahol jut idő rájuk és a kérdéseikre. A tiszadorogmai “nagymamák és nagypapák” kedvesek, vendégszeretőek. Sok programot szerveznek a helyi gyerekekkel közösen. A Tisza-tó szolgáltatja a táborhoz a díszletet. A bicikli fontos kelléke a tábornak: ezzel közlekedünk a faluban és a távolabbi (pl. szomszéd falu, közeli tanya) helyszínekre is ezzel jutunk el. A tábor heti díja 35 ezer forint (utazási költések és kedvezmények nélkül). További részletek itt: Falusi tábor

3 családi nyári tábor, amit imádni fogtok
 
3 családi nyári tábor, amit imádni fogtok

 

A természettudós és a tanyázó táborokról az Utazz másképp blogon olvashatsz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top