Psziché

Olvass bele a Nők Lapja Psziché legfrissebb számába!

Hogyan lehet ész és szív közt egyensúlyt teremteni? Erre a kérdésre is kerestük a választ a Psziché legfrissebb számában. Olvass bele a magazinba!

Robotként élünk?

Szily Nóra beszélget dr. Belső Nórával és Kamarás Ivánnal
Szerepeink és helyzeteink folyamatos változásában élünk. Az értelem és érzelem kifeszített kötelén egyensúlyozunk. Az egyensúly megteremtésének lehetőségeit és esélyeit vizsgáltuk meg az elismert pszichiáterrel és a közkedvelt színésszel.

Olvass bele a Nők Lapja Psziché legfrissebb számába!Agy kontra szív

Van, aki a szerelmi életét is a naptárához igazítja, más szenvedélyesen belevág az ismeretlenbe is. Történeteink szereplői arról mesélnek, ők hogyan döntöttek szív és ész konfliktusában a gyereknevelést, a párkapcsolatot és a karriert illetően.

Érzelmekkel vagy hideg fejjel? – IQ és EQ versenye

Döntéseidben az érzelmeid vezetnek, vagy inkább az eszedre hallgatsz? Attól függ, miről van szó – válaszolhatod. Nyilvánvaló, hogy ez a titok nyitja, de azzal vajon tisztában vagyunk-e, hogy elménk miként egyensúlyoz értelem és érzelem között?

Rajzmeditáció – Az ellazulás kreatív művészete

A stresszes napok túléléséhez fontos egy olyan tevékenységet találni, ami segít levezetni a feszültséget és kikapcsol. Az pedig külön bónusz, ha még önbizalmat is ad. Edzőterem helyett ezúttal maradtunk az íróasztalnál, és kipróbáltuk a rajzmeditációt.

A szexkutatás hőskora – Orgazmuslabor a padláson

Gondoltál már arra, vajon hogyan vizsgálják a kutatók a szexet, és miként fogadja ezt a környezetük? Nincsenek könnyű helyzetben a szakemberek, mert bár a közvélemény a szexszel kapcsolatos kutatásokat szükségesnek tartja, a prűdséggel nehéz leszámolni…

Miért lódítanak a tinédzserek?

Két újságíró, Po Bronson és Ashley Merryman elhatározták, hogy utánajárnak, mikor és miért nem mondanak igazat a kamaszok. Kíváncsiak voltak, mi kényszeríti rá őket az oly gyakori hazugságra: életkori sajátosság vagy a környezet nyomása.

Olvass bele a Nők Lapja Psziché legfrissebb számába!
Részlet Akovács Éva főszerkesztő beköszöntőjéből

“Megpróbáltuk összeszedni, mi vezérel bennünket életünk fordulópontjain: értelmünk vagy érzelmeink? Cikkeinket olvasva a tudatos, hideg fejjel átgondolt elhatározástól a színtiszta érzelmi választásig mindennel találkoztunk, és egy dolog nyilvánvalóvá vált: tanulságos másokat is meghallgatni fontos döntéseink előtt.” Katt ide – Olvass tovább!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top