Aktuális

A magyarok imádják a milliós mobilt

Válság? Miféle válság? Közel 100 darab egymillió forintos luxustelefont vettek a magyarok. Az új, Lamborghini mobil is csak rendelhető.

Viszik a magyarok, mint a cukrot a közel egymillió forintos TAG Heuer Meridiist mobiltelefont. A budapesti Andrássy úti üzletben mostanáig csaknem 100 készülék talált gazdára. Időközben a svájci luxuscég már piacra is dobta a luxusmobil legújabb változatát: a Meridiist Automobili Lamborghinit, amelyet az olasz sportautógyártóval közösen alkottak.  

A Lamborghinit korlátozott példányszámban, kézzel gyártják, az autógyár alapításának évére emlékezve összesen 1963 darab készül belőle. Hozzájutni nem egyszerű. Magyarországon már elfogytak az ide szánt darabok. Ezért, aki szeretne mégis magának egy ilyen luxustelefont, az nem tehet mást, mint hogy előjegyezteti a budapesti üzletben. És türelmesen vár.

A különleges mobiltelefonokkal az év elején rukkolt ki az eddig elsősorban kivételes minőségű óráiról ismert TAG Heuer cég. Ez a világ első olyan mobilkészüléke, amelyet egy svájci luxus óragyár állít elő: a milliós készülékeket tehát olyan gondossággal tervezték és szerelték össze, ahogy azt egy patinás svájci óragyártól megszokta a világ.

A készülék maga olyan speciálisan fényezett, rozsdamentes acélból készült, ami még a fémérzékenységben szenvedőkből sem vált ki allergiás reakciót. Az előlapján lévő kijelzőt egyetlen 60,5 karátos zafír-kristály védi, olyan kemény, hogy megkarcolni is csak gyémánttal lehetne. A Meridiist női modelljét 2256 csiszolt gyémánt ékesíti.

A Lamborghini-modell minden egyes készüléke sorszámozott, és szerepel rajta ugyanaz a Lamborghini-aláírás, ami a Lamborghini autón is, mint pl. a Murciélago LP 640-esén is. A készülék nemesacél házát titán-karbid bevonat védi és a billentyűk is nemesacélból készültek.

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top