Napi cuki

Elképesztően cuki dolgot csinálnak a menhely dolgozói a rájuk bízott kutyákkal

Így legalább ők is érezhetik a törődést.

A Baltimore-i Állatmenhelyen Marylandben naponta 25-30 műtétet végeznek el kutyusokon. Akit már műtöttek életében, az tudja, hogy az operáció után az ébredés mindig nehéz: azt sem tudjuk, hol vagyunk, mi történt velünk, kell egy kis idő, amíg kitisztul a kép. Nincs ez másként a kutyákkal sem, ők is riadtak, elveszettek, és kicsit zavartak ébredés után.

A menhely nemrégiben aranyos videót osztott meg arról, hogy két munkatársuk, Dennis Moses és Amanda Greenwell hogyan nyugtatják meg a kutyákat ebben a sérülékeny időszakban:

Ahogy a videó is mutatja, ölükbe fogva őket, mintegy lassúzva szeretgetik őket néhány percig, amíg az állatok visszanyerik az erejüket.

„Szerintem segít nekik, és mi is nyugodtabbak leszünk utána” – mondta el Moses.

A BARCS egyébként Maryland legnagyobb állatmenhelye; évente 12.000 bajba jutott állaton segítenek. Mindeközben azonban nem felejtik el, hogy minden hozzájuk kerülő kutya külön egyéniség, külön igényekkel – ezt támasztja alá a videó is.

Forrás: The Dodo

Kiemelt kép: Facebook/BARCS

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top