Napi cuki

Semmi különös, csak egy macska, aki egy pónin lovagol

Legjobb barátok.

Emma Massingale angol lóidomár még akkor fogadta örökbe Louist, amikor az még kismacska volt. Akkor még nem sejtette, hogy az állat – azonkívül, hogy gyakorlatilag két percen belül a saját rezidenciájaként kezelte Emma otthonát – még a lovak betanításában is segítségére lesz.

Louis kedves szokása, hogy elkíséri gazdáját az istállóba, és a kerítések tetején addig oldalazik, amíg fel nem tud ugrani valamelyik hátasra. A lovak kifejezetten élvezik a társaságát, egyikük pedig, egy Comet nevű póni kifejezetten szeret a cicával lenni, gyakran járnak együtt sétálni is.

„Comet és Louis remekül tudnak együtt dolgozni. Ha Louis meg akar állni, beleharap a póni sörényébe” – meséli a tulajdonos. „Ha elunja, leugrik, de igazából annyi szereti a pónis utazást, hogy örökre képes lenne ott maradni.”

Fotó: YouTube/Emma Massingale

A macskák és lovak barátsága egyébként nem példa nélküli, például Kincsem, a csodaló is szívesen töltött időt cirmos cimborájával, Csalogánnyal.

Forrás: LoveMeow.

Kiemelt képünk: YouTube/Emma Massingale

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top