Mindenem a tenisz
Szponzorált tartalom

Imádni való kutyáit is elhozza Budapestre a világsztár teniszező

Dominika Cibulková két yorkie-ja a világ minden tájára elkíséri gazdáját, néha még saját belépőt is kapnak a versenyekre.

A világranglista 26. helyén álló Dominika Cibulková is indul a budapesti Hungarian Ladies Open teniszversenyen. A 28 éves szlovák teniszező nemcsak arról híres, hogy 2016-ban megnyerte a WTA-világbajnokságot, hanem arról is, hogy szinte egy lépést sem tesz két tündéri kutyája nélkül.

A két yorkshire terriert a világ minden pontjára magával viszi Dominika, kedvencei mostanra bejárták a Földet. Woody és Spajky még a konditerembe és a pályára is elkísérik gazdájukat.

A post shared by Dominika Cibulkova (@domicibulkova) on

Cibulková korábban azt mondta, hogy a két kutya totális ellentéte egymásnak. A most már több mint tízéves Spajky nagyon nyugodt és csendes, míg a hétéves Woody állandóan játszani szeretne.

Azt szeretem bennük, hogy nem érdekli őket, nyerek-e vagy veszítek. Egyszerűen csak örülnek, hogy velem vannak.

Ezen a videón jól látszik, hogy az egyik kutyus labdaszedőnek sem utolsó.

A klasszis teniszező annyira imádja a két yorkie-t, hogy az egyik versenyre még külön belépőt is szerzett nekik. A kártyákon még a két kutya neve is szerepel, és az, hogy Cibulkova vendégeiként érkeztek a tornára.

Hiába, nem lehet könnyű évi 10 hónapot úton lenni, a kis négylábúak pedig sokat segítenek neki abban, hogy akárhová is menjen, otthon érezze magát.

A Hungarian Ladies Open teniszversenyt február 18. és 25. között rendezik a budapesti BOK Sportcsarnokban (1146 Budapest, Dózsa György út 1.). Jegyek a rendezvény honlapján vagy a teniszjegyek.hu oldalon vásárolhatók.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top