Mindenaminő cikkek

Demény a Cafeblogon

A Cafeblog a havi látogatószámot tekintve Magyarország második legnagyobb látogatottságú blogszolgáltatójává nőtte ki magát 1 év leforgása alatt. A több, mint 800 blognak helyet adó Cafeblog számos témában - mint például gasztro, divat, szépség, otthon, utazás - kínál szórakoztató és hasznos tartalmat olvasóinak.
Demény a Cafeblogon

A változatos, egyedi és egyben minőségi tartalom egy olyan kulcs a tartalomgyártásban, amellyel nem csupán a látogatók igényeit szolgálhatjuk ki magas színvonalon, de a hirdetők számára is hiteles környezetet teremtünk üzenetük számára. A Cafeblog elindulásakor fontos szempont volt, hogy olyan platformot teremtsünk az írni vágyók számára, amely támogatja a minőségi és egyedi tartalmakat. A Nők Lapja Café a Cafebloggal karöltve támogatja a hazai bloggerszerzőket: VIP programunkkal és az NLCaféra bekötött blog tartalommal biztosítjuk bloggereink számára, hogy írásaikkal a megfelelő célközönséget érhessék el – további egyedi és minőségi tartalmat adva ezáltal a Nők Lapja Café látogatói számára is.

Demény a Cafeblogon

A Cafeblog-on az állatos tematika is nagy sikert aratott. A CafeblogVIP program egyik résztvevője, a Demény, a kötsög nevű blog szerzője nagy népszerűségnek örvend látogatóink körében. A blog a Facebook-on indult, és nagyon hamar óriási követőtábora alakult ki, így az egyébként magyartanár szerző elindította blogját a Cafeblog-on. A blogger elkötelezett kutyamentő és a felelősségteljes állattartás híve. Mindez írásaiban is visszaköszön, de nem modoros, pontokba szedett-kioktatós stílusban, hanem a blog egészét jellemző szórakoztató hangnemben, egyedi hangvétellel. A vizslablogger humoros és sokatmondó írásait új formában is élvezhetik a rajongók, ugyanis a Libri szerződést kötött vele, és elkészült az első könyve, melynek címlapfotózásáról itt megtekinthető néhány kép. Sok sikert kívánunk Deménynek!

Demény a Cafeblogon

Miért érdemes a Cafeblogon hirdetni?

– Egyedi, mert főként nőket megcélzó, minőségi és színvonalas blogokat gyűjt egybe.
– A blogok témák szerinti kategóriákba rendezve érhetőek el, így hatékonyabb, targetálható hirdetési lehetőséget biztosítanak.
– Az oldal havi látogatószáma 1 év alatt a 6-szorosára emelkedett.
 
 
 
 
 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top